“Chanel vintage,” a comentat vedeta de reality show fotografia care a incendiat întregul internet. Însă nu toţi au apreciat gustul vestimentar al brunetei sau îndrăzneala ei de-a se arăta lumii întregi aproape goală…

“Trupul acesta ne dă nou viaţă!!”, a comentat prietenul ei, Simon Huck. Până şi fosta ei bună prietenă a fost impresionată de felul în care arată Kardashian: “E sexy!”, a scris Paris Hilton. “La fel”, a ţinut să adauge şi Amy Schumer, notează okmagazine.ro.

“De ce ai furat costumul de baie al fiicei tale?” , a întrebat-o un internaut, făcând referire la ţinuta care de-abia îi acoperă părţile esenţiale. “Poţi să cumperi Chanel, dar nu şi un bun gust vestimentar”, i-a mai reproşat altcineva. Dar imaginile postate de Kim au avut ecou chiar şi printre vedete.

Însă cei 118 milioane de followeri de pe Instagram ai lui Kim s-au scindat în cei care au admirat atitudinea şi trupul fără cusur al divei şi alţii care au criticat îndrăzneala ei de a se poza într-o ipostază atât de HOT: “E ridicol!”, “Femeia asta vreo atenţie cu orice preţ. Nu e normal aşa ceva!” Ce părere aveţi voi despre imaginea postată de Kim? Vă place sau Kardashian a mers prea departe, de data asta, cu îndrăzneala? 

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Silueta ei pare ireală. Kim Kardashian, într-o salopetă care i-a subliniat formele generoase (Foto)