Nu este un secret că Bianca Drăgușanu a apelat de mai multe ori la bisturiu. Dar de această dată imaginile postoperatorii au ajuns pe internet. Totuși, acest lucru nu o sperie pe vedeta din România și ca urmare, aceasta a distribuit imagini în spatele cărora nu stau operații ci violența.

Dacă vă gândiți să apelați la o operație pe pleoape, atunci trebuie să știți că primele săptămâni după intervenție imaginea din oglindă ar putea să vă șocheze. Nici durerea nu va lipsi, nici disconfortul și nici mâncărimile în zona cu pricina.

Recent, în mediul online, au apărut câteva imagini care i-a făcut pe internauți să creadă că Bianca Drăgușanu a fost bătută rău. Vedeta din România vorbit în câteva story pe Instagram despre aceste imagini și a dezvăluit că fotografiile sunt de anul trecut, când își făcuse o blefaroplastie.

Aceasta bănuiește și este supărată pe persoana care a distribuit imaginile și presupune că imaginile erau captate în timp ce discutase cu ea într-un video call.

„N-am mințit niciodată în ceea ce privește operațiile mele estetice sau faptul că îmi place să fiu tunată. Îmi place să am buzele mari, îmi place să fac botox. Anul trecut pe vremea asta mi-am făcut o operație de blefaroplastie. Problema mea nu este că a apărut această poză cu mine tumefiată, pentru că pe parcursul anilor am greșit cu multe chestii, pentru că am tăcut de multe ori și pentru că am iertat. Poza pe care am văzut-o cu mine nu e deloc una plăcută pentru că o blefaroplastie se umflă tare. Eu știu cine ar fi putut s-o dea, este făcută în timpul unui videocall. Problema mea e cu persoana care a dat poza cu mine așa, pentru că am vorbit doar cu două persoane”, a spus Bianca Drăgușanu.

Partea șocantă este că Bianca a mai postat câteva capturi în care apare plină de vânătăi, iar acestea au fost luate în urma unor bătăi crunte în perioada în care era căsătorită cu Alex Bodi.

„Trădătorii de lângă mine cu siguranță vor plăti. Vă fac vedete. Dacă asta ați vrut asta primiți”, a mai spus Bianca și a dezvăluit imagini care arată în ce stare era după ce a fost bătură rău.

„Poza în care am plasturii la ochi este făcută în urma unei operații. Ce v-am arătat eu pe Instagram sunt poze făcute în urma unor violențe. Pentru pozele în care apar snopită în bătaie am depus plângere penală, de care se ocupă avocatul meu”, a adăugat Bianca.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație tumultoasă, despărțindu-se și împăcându-se de câteva ori. Cei doi s-au cununat pe 1 august 2019 și au divorțat pe 10 martie 2020. În prezent, bărbatul este cuplat cu o moldoveancă stabilită la Londra, Daria Radionova.

Citește și: Moldoveanca Daria Rodionova, cunoscută pentru Lamborgini-ul acoperit cu Swarovski, se iubește cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Sursa foto: Instagram / Bianca Drăgușanu