Pentru prima dată numele ei a ajuns în atenția presei internaționale acum câțiva ani. Acest lucru se datorează exclusiv stilului excentric de viață al femeii, care și-a decorat mașinile de lux cu milioane de cristale Swarovski. În prezent, Daria Radionova a atras atenția presei, datorită relației sale cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, care recent a fost arestat de poliție fiind pus sub acuzație pentru trafic de persoane și proxenetism.

La începutul lunii, Daria Radionova a plecat în România pentru a petrece mai mult timp alături de iubitul ei, Alex Bodi, doar că mare i-a fost ghinionul. Bărbatul a fost arestat primind acuzații grave, printre care șantaj, trafic de persoane și proxenetism.

Moldoveanca a rămas de una singură la vila iubitului său din București și se ocupă de afacerile lui, atât timp cât acesta se află în arest.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daria Radionova (@dradionova)

Acest lucru se întâmplă după ce, din cauza carantinei totale, a fost nevoită să-și închidă afacerile din capitala Marii Britanii: un salon de înfrumusețare și un magazin cu haine, afaceri despre care spune că le-a deschis cu ajutorul părinților săi și nu cu ajutorul fostului iubit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daria Radionova (@dradionova)

Alex Bodi s-a căsătorit civil cu Bianca Drăgușanu pe 1 august 2019, iar ceremonia lor a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Cei doi au divorțat pe 10 martie 2020, iar după separarea oficială ei s-au împăcat, însă s-au despărțit la scurt timp și bărbatul s-a întors în brațele Dariei Radionova.

Mai multe despre Daria Radionova aflați aici: O moldoveancă a lipit pe Lamborghini peste 2 milioane de cristale swarovski. Nu este primul ei bolid „sclipitor” (Video)

Distribuie articolul: