Dacă v-ați întrebat vreodată cum trece Carla's Dreams controlul vamal, aflați că acesta se confruntă cu o serie de probleme. Acesta deține mai multe pașapoarte și mereu e nevoit să poarte cu el trusa pentru machiaj. Autorii parodiilor #Zerodoi revin cu un nou filmuleț. Iată ce au găsit vameșii în bagajul lui Carla's.

Vorbim despre acțiunea ce se petrece în filmulețul de parodiștilor de la #Zerodoi, unde Carla’s Dreams a devenit personajul principal. Aceștia s-au întrebat: „Ce-ar fi dacă” Carla’s Dreams (iertata să ne fie cacofonia) nu ar exista altfel, decât machiat?! „Ce-ar fi dacă” ar încerca să treacă vama?! „Ce-ar fi dacă” vameșul ar fi fan?! „Ce-ar fi dacă” bagajul lui ar arăta ciudat?!”, a scris parodistul Cătălin Lungu pe pagina sa de Facebook.

Momentele comice apar chiar de la început, atunci când artistul se apropie de ghișeu, iar doamna de la vama îi spune inițial că pare un pic suspect. Aceasta îi cere pașaportul, iar cântărețul răspunde că nu poate și o întreabă dacă a vorbit cu producătorii lui. Apoi apare vameșul și rămâne uimit de ce vede în fața sa, fiind un fan înrăit al Carla’s. Acesta îi cere un selfie, apoi este tentat să-i vadă pașaportul. Acolo iarăși surpriză.

Cântărețului i se cere să treacă controlul vamal, lucru de care pare a fi puțin iritat, afirmând că pare a fi mâna rușilor. La control, vameșul a găsit lucruri la care nici un fan nu s-ar fi gândit: „trusa de machiaj” ieftină, „chestii intime”, un pachet cu nuci, deoarece, după spusele artistului, anul acesta încă nu a mâncat, alte pașapoarte – „măști diferite, logic, pașapoarte diferite” și 1,5 l de vin roșu moldovenesc în faimoasa sticlă de apă minerală, din care vrea să îi servească pe Delia, Brenciu și Bănică, pentru că începe XFactor. Totuși, dacă a reușit să treacă Carla’s Dreams vama, vă îndemnăm urmăriți în filmuleț.

Autor: Mariana Mereacre, stagiară