Dacă e un an nou, atunci și trendurile sunt noi, în special în ceea ce ține de beauty. În acest material vei afla care sunt culorile preferate pentru păr în anul 2022. 

Nuanțe calde 

Conform Vogue, anul 2022 aduce cu el din nou nuanțele calde. Indiferent dacă ești blondă, brunetă sau roșcată, încorporează tonuri calde în părul tău. Oferă o culoare mai caldă și mai profundă care leagă perfect rădăcina și vârfurile, creând un rezultat controlat și multidimensional.

Culori mai îndrăznețe

Stilistul Daniel Moon susține că noul an aduce și tendința de a fi mai curajoasă atunci când este vorba de culoarea părului. Astfel, blondul nisipos va fi la mare căutare, la fel și coralul electric, pentru că arată grozav și se potrivește cu pielea tuturor. Este ca și cum ai surprinde magia într-o culoare de păr.

Culori care necesită întreținere

În ultimii doi ani, toată lumea s-a ferit de culori care necesită întreținere constantă din cauza pandemiei. Însă stilistul Nikki Lee consideră că în anul 2022 ar trebui să revenim din nou la culorile pretențioase, dar care au un efect impresionant. 

Păstrează-l în nuanța naturală

Stilista Rita Hazan susține că în anul 2022 predomină culorile naturale, de bază. Astfel că dacă podoaba ta capilară îți permite, lasă-ți nuanța părului așa cum e ea. „Previziunea mea pentru 2022 este că se poartă culorile de bază naturale, cu multă dimensiune și strălucire”.

Părul sănătos e mereu la modă

Stilistul Josh Wood consideră că indiferent de culoarea părului, acesta trebuie să fie unul sănătos. Este important să avem grijă de podoaba noastră capilară, pentru că indiferent cum alegem să-l colorăm, un păr degradat și neîngrijit nu arată deloc atrăgător.

Tu ce culoare de păr vei alege în acest an?

Sursa: vogue.com