Selena Gomez a trecut printr-o transformare uimitoare în timpul carantinei. Actriţa a ieşit pe străzile din Los Angeles în pantaloni de pijama, un hanorac gri lung şi larg şi cu mască de protecţie. Selena a uimit însă cu aspectul ei, care pare să fi suferit câteva transformări radicale.

Artista arată mai bine ca niciodată, chiar şi în această ţinută ce nu îi lăsa formele la vedere.În timp ce tot mai multe persoane se luptă acum cu kilogramele acumulate în perioada carantinei, Selena a pierdut în această perioadă peste 15 kilograme şi pare că a intrat în cea mai bună formă a vieţii sale

Desigur, fanii actriţei se întreabă dacă depresia joacă un rol în acest proces. Ei doresc să ştie dacă actriţa a făcut pace cu trecutul şi s-a împăcat cu gândul că Justin Bieber a părăsit-o pentru Hailey Baldwin, cu care s-a căsătorit rapid. Actriţa a fost atât de afectată de acest episod încât s-a îndepărtat de reţelele de socializare şi de public până s-a simţit mai bine.

Cântăreaţa are doar 27 de ani, dar îţi dă senzaţia că a trăit două vieţi complete până acum.Selena Maria Gomez s-a născut în 1992, în Texas. Viaţa i-a fost marcată de o copilărie dură , de faima obţinută la o vârstă fragedă, de numeroase probleme de sănătate şi, în special, de o relaţie turbulentă cu Justin Bieber, 25 de ani.Tatăl Selenei are rădăcini mexicane, în timp ce mama ei, care a născut-o la 16 an, are rădăcini italiene. În timp ce viitoarea vedetă avea 5 ani, părinţii au decis să divorţeze Selena a rămas cu mama ei, care între timp s-a recăsătorit şi a mai avut o fată, Gracie, de 5 ani.

Viaţa Selenei a fost marcată de sărăcie, dar mama a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a asigura necesarul familiei. După cum a dezvăluit ani mai târziu, solista, familia lua adesea mese de 1 dolar. „Mama mi-a dedicat întreaga viaţă mie şi nevoilor mele. Avea trei locuri de muncă, pentru ca eu să pot avea o viaţă mai bună şi voi fi întotdeauna recunoscătore pentru asta”. Pentru Selena, visele s-au împlinit cu primul rol pe canalul Disney, după care a urmat o fructoasă carieră muzicală.

Anii mai târziu, cântăreaţa a fost diagnosticată cu lupus, o boală autoimună cronică care poate viza diverse părţi ale corpului, inclusiv pielea, articulaţiile, inima, plămânii, rinichii şi creierul. În 2017 a suferit un transplant de  rinichi. Prietena ei apropiată, Francia Raisa, i-a fost donatoare. Relaţia cu Justin Bieber a debutat în 2010. Totuşi, în ciuda iubirii lor incredibile, erau toxici unul pentru celălalt. O serie de despărţiri au marcat relaţia lor, care s-a încheiat definitiv în 2018.

La doar câteva săptămâni de la despărţire, Justin Bieber a început o relaţie cu supermodelul Hailey Baldwin, 23 de ani, cu care s-a şi căsătorit. Aceasta a fost ultima lovitură pentru Selena.

Sursa: okmagazine.ro

Citește și: Selena Gomez a vorbit despre fluctuațiile de greutate: „Boala Lupus este de vină” (Foto)

Distribuie articolul: