Amintind cumva de evoluțiile de la Moldova are Talent, prestațiile difuzate de WOW KIDS prezintă publicului povești cu adevărat emoționante. Sâmbătă, o țară întreagă l-a cunoscut pe Cornel Gheorghiţă - un băiat de 10 ani, din s. Roșietici, r-nul Florești, care a decis să-și etaleze talentul pentru a-și ajuta familia și în special frățiorul, care suferă de atrofie cerebrală.

Cornel Gheorghiță nu și-a trădat din primele minune adevăratul motiv al participării în acest concurs. Băiețelul a zis inițial doar că adoră să citească și să învețe poezii în timpul liber. Trădând o memorie fenomenală, băiatul le-a recitat celor 3 jurați fragmente aleatorii din „Luceafărul” și „Meșterul Manole”.

Pasiunea mea pentru poezie a început încă în timpul cânt părinții mei erau disperați, pentru că fratele meu s-a îmbolnăvit. Îl cheamă Călin și are 6 ani. Nu vorbește, nu mănâncă, nu merge, nu pot să mă joc cu el, dar sunt bucuros de dânsul așa cum îl am. Mă împac foarte bine cu el, chiar și dacă nu putem comunica.

Părinții încearcă să-mi facă o altă lume și de aceea merg la dansuri până la Florești, la 14 km. Mă însoțește bunica, pentru că mama nu are ocazia, trebuie să stea cu fratele meu. 

Tatăl meu a fost nevoit să plece peste hotare, printre străini. El lucrează la construcții, la clădiri foarte înalte, pentru că fratele meu este bolnav și trebuie întreținut, iar eu de asemenea. A ales această meserie pentru că fratele meu are nevoie de scutece și o alimentație mai sănătoasă, dar și pentru a ne construi casa mai departe. 

Vreau foarte mult să devin actor, pentru că asta îmi reușește, mă simt bine în această profesie. Atunci când se dedică scenei, actorul trăiește scene rupte din viață”, spune Cornel, în descrierea sa. Tatăl băiatului este plecat în Israel.

NATALIA GORDIENKO in lacrimi. Cornel Gheorghiţă, cel mai EMOŢIONANT moment de la WOW Kids! FIORI ÎN TOT CORPUL

#wowkids #prime #show #talente

WOW Kids este SÂMBĂTĂ de la 20:00 şi în reluare DUMINICĂ de la 11:00 doar la PRIME www.prime.md/wowkids

Posted by WOW KIDS on 13 Mai 2017

Jurații au plâns în timpul prezentării lui, după care Corneliu le-a întărit și mai mult impresiile prin recitarea poeziei „Doamne, dacă-mi eşti prieten”, de Spiridon Popescu.

„E prima oară când plâng la televiziune. Am avut și eu o perioadă foarte grea în viața mea. Mama mea a plecat foarte devreme. Am rămas cu bunicii și știu cât de greu este atunci când ai o tragedie. Dar știu că totul e bine! Trebuie să crezi și să știi că totul va fi bine, că ești o minune”, i-a spus Natalia Gordienko.

tr

Băiatul a devenit unul dintre finaliștii concursului.

„Această şansă pentru a ajunge în marea finală este pentru băiatul care iubeşte teatrul şi cartea. Corneliu este pentru tine”, i-a spus Nicu Țărnă.

rrrrrr

Amintim că WOW KIDS pune la bătaie un premiu în valoare de 100 000 de lei.

Foto: captură video

Distribuie articolul: