Mai mulți actori renumiți vorbesc despre copilărie, amintiri, părinți și traume. Uite că Hugh Michael Jackman a făcut același lucru. La el viața nu a fost atât de ușoară, a trecut prin greutăți și despărțiri, iar recent pe rețelele de socializare a distribuit una dintre cele mai importante, dar totodată și dureroase fotografii. În articolul de mai jos vei descoperi istoria vedetei, dar și vei vedea de la cine a primit fotografia în care era încă un copil. 

Pentru început, cine este Hugh Michael Jackman? El este un actor și producător australian  care este implicat în proiecte de film, teatru și televiziune. Jackman a câștigat recunoașterea internațională pentru rolurile sale din filmele populare. Jackman a devenit foarte cunoscut în special pentru rolul său „Wolverine” din seria „X-Men”. 

Copilăria celebrului actor a fost mai dificilă, chiar el o descrie ca fiind una „traumatizantă”. Starul din „The Wolverine” avea opt ani atunci când mama sa și-a părăsit familia.

Mama lui s-a întors în Anglia, țara sa natală, la finalul anilor ’70, lăsându-l în urmă pe soțul său, Christopher John Jackman, să-i crească pe cei cinci copii ai lor. După ce cuplul a divorțat, surorile lui Hugh, Zoe și Sonya, s-au mutat în Marea Britanie și au locuit cu mama lor. Hugh și frații săi, Ian și Ralph, au rămas în Sydney cu tatăl lor. Actorul a declarat că încă și acum își amintește foarte bine dimineața în care mama lui a plecat.

„Îmi amintesc că avea un prosop înfășurat pe cap și își lua la revedere. Am plecat la școală, iar când m-am întors nu era nimeni în casă. A două zi a venit o telegramă din Anglia. Mama era acolo. Și asta a fost tot. Tata se ruga în fiecare noapte ca mama să se întoarcă”, a mărturisit Jackman.

Hugh a explicat că după ce a devenit la rândul său părinte a dobândit „un alt nivel de empatie și înțelegere”, care i-a permis să apropie din nou de mama sa și să-și refacă relația. El are doi copii adoptați – Oscar, de 21 de ani, și Ava, de 16 ani – cu soția sa, actrița australiană Deborra-Lee Furness.

Jackman și mama sa s-au împăcat cu câțiva ani în urmă, iar în prezent postează frecvent fotografii în care apar împreună.

Recent Hugh Jackman a distribuit pe Instagram o fotografie trimisă de mama sa, în care apare în brațele bunicii sale, în ziua în care a fost botezat. 

„Mama mi-a trimis această fotografie săptămâna trecută. Bunica Agnes mă îmbrăca pentru botez. Era 2 februarie 1969. O voi prețui mereu”, a scris starul în vârstă de 53 de ani în postarea de pe Instagram.

În imaginea alb negru, Hugh este un bebeluș de doar câteva luni, care zâmbește larg în brațele bunicii sale.

Sursa: Eva.ro 

Distribuie articolul: