Se pare că luna mai din anul 2022 va fi una plină de schimbări și evenimente astrologice importante. Dacă și tu crezi în horoscop atunci acest material este pentru tine. Să vedem ce spun cifrele despre noi! 

Întreaga lună suntem activi în plan sentimental, dornici de flirt, de aventuri sentimentale și de reîmprospătarea energiei în cuplu. Luna mai este luna dragostei și a cuplurilor.

De aceea, este timpul să descoperi previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna mai!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Dacă ești la începutul unei povești de iubire sau ai un nou admirator, perioada cuprinsă între 20 și 25 mai poate aduce unele dificultăți. Nu vei reuși deloc să vezi cât de angajată e cealaltă persoană. Aceste probleme pot fi rezolvate cu ușurință, dar folosește-ți abilitățile pentru a cunoaște umbra partenerului tău și latura întunecată a acestei povești. Cele mai multe certuri vor avea de-a face cu ideile tale cu privire la ceea ce consideri că ar trebui să fie o relație, familie și casă.

Totodată, va fi o perioadă propice pentru a-ți îmbunătăți veniturile, să faci o achiziție importantă, să primești o ofertă interesantă sau să câștigi o negociere fructuoasă.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Astrele te avertizează că este timpul să închei o etapă a vieții pe care o construiai împreună cu altcineva, un partener sau o parteneră. Vei descoperi că există o a doua fază în relația voastră sau, dimpotrivă, va fi timpul să renunți și să te desparți.

Luna mai te favorizează în ceea ce privește vindecarea personală, o perioadă pe care ai început-o încă de anul trecut și care acum este pe cale să se sfârșească favorabil pentru tine. Viața emoțională se echilibrează. Din punct de vedere financiar, vei începe să te descurci din ce în ce mai bine din luna mai. Într-un fel, conjuncțiile astrale vor avea o influență pozitivă, iar situația ta economică se va îmbunătăți simțitor. Învață și nu renunța niciodată la studiu! 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Cu dragostea o vei duce foarte bine luna aceasta. Dacă ești implicat/ă într-o relație, va fi luna în care totul va merge perfect între tine și partener/ă. Dacă ești singur/ă, vei întâlni pe cineva care îți va plăcea foarte mult și vei fi impresionat/ă de felul său de a fi. Ai toate șansele să începi o relație. 

Situația ta financiară va continua să fie bună și stabilă, deoarece munca ta merge bine. Venitul tău crește va crește în primele două săptămână ale lunii mai. Profită de ocazie pentru a economisi și pentru a-ți achita datoriile, dacă ai unele.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Nu o duci rău cu dragostea. E posibil ca partenerul/a de viață să-și schimbe locul de muncă, iar tu îl/o vei sprijini în decizia sa. Dacă ești singur/ă, vei trăi o lună mai plină de viață în ceea ce privește dragostea, așa că dacă ieși suficient, ai putea să cunoști pe cineva care te va atrage mult și să începi să te întâlnești cu el.

Situația ta financiară va fi excelentă. Banii vor veni la tine foarte ușor. Intuiția ta pentru investiții și afaceri va fi foarte bună, traducându-se în venituri mai bune, creșterea salariului, încasarea de comisioane. Te vei simți foarte norocos/oasă.

Leu(22 iulie – 22 august)

Viața ta socială va fi bogată luna aceasta. Va fi o lună în care vei fi mai activ/ă decât de obicei, ceea ce înseamnă că șansele de a cuceri pe cineva anume vor fi mai mari. Dacă ai deja pe cineva sau o familie, vei dori să ai parte de liniște acasă și vei face tot posibilul să menții calmul. Totul va depinde numai de tine!

Din punct de vedere financiar, te vei descurca mai bine acum ca luna trecută. Nu va exista nimic care să te îngrijoreze. Facturile tale vor fi achitate, iar proiectele tale profesionale sunt foarte promițătoare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta totul poate să fie foarte bine sau instabil, totul depinde de tine. Dacă ești într-o relație, relația ta va experimenta o anumită instabilitate din cauza celor din jur. Încearcă să controlezi situația și fă-l pe cel/cea de lângă tine să înțeleagă că rivalitatea dintre voi este absurdă. 

Din punct de vedere economic, vei continua să te descurci grozav. Vei avea mai mulți bani. Așadar, banii nu vor fi o problemă pentru tine, așa că nici măcar nu te gândi la asta. Va fi o lună foarte bună pentru muncă, îți place să lucrezi și să ai totul sub control. Vei continua în ritmul zilnic.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Cu dragostea te vei descurca foarte bine, va fi cel mai important lucru pentru tine. Dacă faci parte dintr-un cuplu, veți fi super fericiți. Vei fi mai efectuos/oasă și expresiv/ă din toate punctele de vedere. Pentru tine, iubirea a încetat să mai fie frivolă, devenind ceva spiritual și profund.

Din punct de vedere financiar, situația ta va rămâne la fel. Vei avea parte de o lună instabilă cu cheltuieli neprevăzute. Nu cheltui bani pe capricii. Partenerul/a de viață nu se va descurca nici el/ea prea bine cu banii. Tăiați din cheltuielile excesive!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu o vei duce prea bine cu dragostea luna aceasta. Dacă ai un partener/ă, vei trăi o lună cu multă instabilitate și vei trece printr-o criză mare. Lucrurile vor deveni din ce în ce mai tensionate. Fii atent/ă, controlează-te și nu intra în toate certurile care apar, deoarece te-ai putea despărți.

Din punct de vedere financiar, te vei descurca foarte bine. Te afli într-o perioadă înfloritoare, în care banii vor intra cu ușurință în conturile tale. De asemenea, vei avea o inutuiție foarte bună pentru investiții. Așadar, dacă ai destul bani, începe să-i investești în ceva. E o idee bună! 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

În dragoste vei fi bine luna aceasta. Dacă faci parte dintr-un cuplu sau ești căsătorit/ă, tu și partenerul/a de viață veți fi foarte bine. Totul decurge frumos și te vei simți fericit/ă. Nu vor fi schimbări sau probleme. Dacă ești singur/ă, probabil dragostea ba veni. Datorită vieții tale sociale, vei întâlni oameni interesanți, iar printre aceștia, vei întâlni pe cineva special care îți va plăcea.

Luna mai va fi o lună bună pentru bani. Situația ta financiară va rămâne stabilă și nu va trebui să îți faci griji pentru asta.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

În dragoste totul va decurge așa cum îți dorești luna aceasta, adică fără schimbări. Dacă ai un partener sau ești căsătorit/ă, relația ta va fi liniștită, poate chiar monotonă. Dacă ești singur/ă, luna mai nu va fi un moment bun în care să te îndrăgostești sau să te joci de-a sedusul. Mintea ta va fi concentrată pe alte lucruri.

Din punct de vedere financiar, te vei descurca foarte bine. Venitul tău continuă să se îmbunătățească, dar partenerul/a de viață va avea probleme cu banii, iar tu va trebui să-l ajuți. Dacă ai copii mai mari care lucrează deja, aceștia se vor descurca foarte bine financiar în luna mai. 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Viața ta sentimentală va rămâne aceeași și luna aceasta. Dacă ești într-o relație sau ești căsătorit/ă, te vei simți rău și vei trece printr-o criză. Luptele și certurile din cuplu vor scoate la iveală rufe murdare, pe care le veți arunca unul în fața celuilalt. Unii dintre voi veți reuși să înfrunte furtuna și să mergeți mai departe. 

Situația ta financiară va continua să fie excelentă. Vei primi o creștere de salariu sau venitul tău va crește dramatic. Va fi uimitor! Vei împărtăși veștile bune cu cei dragi, care vor beneficia de beneficiile tale. Această situația îți va aduce liniște.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Luna mai va fi bună din punct de vedere amoros. Dacă ești căsătorit/ă sau într-o relație, vei fi bine cu dragostea. Vei avea parte de o lună fără schimbări. Dacă ești singur/ă și cauți un partener, îl vei găsi. Viața ta socială continuă să fie foarte activă. Trebuie să ieși să te distrezi, deoarece doar așa vei avea șansaa de a întâlni oameni noi.

Cu banii stai fabulos. Vei avea parte de o lună prosperă și rodnică. Banii vor veni foarte ușor din diverse surse. Va trebui să începi să te gândești în ce să-i investești. Nu vei avea de ce să te plângi!

Tu crezi în horoscop?

Sursa: horoscop.ro 

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

 

Distribuie articolul: