În luna iunie, Berbecilor li se propune un parteneriat interesant, iar Leii se pot îndrăgosti la prima vedere. Citește previziunile zodiei tale pentru această lună.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

SENTIMENTE: În prima parte a lunii, lucrurile vor decurge cum nu se poate mai bine, la capitolul iubire. Este nevoie de un pic de răbdare în a doua parte a lunii, când partenerul tău ar putea să scoată la iveală lucruri care te rănesc. Dacă reușești să asculți și punctul lui de vedere, fără să ripostezi, ai o bilă albă.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Ți se propune un parteneriat interesant, din multe puncte de vedere. Există, însă, și multe motive pentru care nu-ți dorești acest nou început. Va fi o lună în care trebuie să iei cea mai bună decizie pentru tine. Și nu din motive egoiste. Pur și simplu, dacă tu ești bine, vei putea avea grijă și de cei la care ții.

TAUR

SENTIMENTE: Îți dorești să primești multă afecțiune, atenție, grijă. Să fii răsfățată. Și nu e nimic rău în asta. Atragi bărbații pe care pui ochii cu ușurință, ai mult fler și umor. Doar că nu ești dispusă să oferi aceleași lucruri pe care le pretinzi, și e bine să fii atentă, pe viitor, la acest aspect.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Traversezi o perioadă bună, din punct de vedere financiar. Iar acest lucru îți oferă mai multă relaxare și mai multă libertate. Cel mai probabil vei fi tentată să-ți faci cadouri extravagante sau să pleci într-o vacanță exotică.

GEMENI

SENTIMENTE: Ești atrasă de zone de care nu te-ai simțit atrasă până acum. Poate te hotărăști să practici yoga sau să meditezi, să vizitezi galerii de artă sau să mergi la teatru, mai des. Iar datorită acestui lucru, viața ar putea să te pună față în față cu un bărbat la care te gândești de mult timp.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Folosești această perioadă ca să te dezvolți, pe plan profesional. Muncești mult, faci cursuri de specialitate, ieși la întâlniri cu colegii, ești mult mai atentă la detalii. Ești eficientă și ai multă energie.

RAC

SENTIMENTE: Partenerul tău este stresat mai mult decât de obicei, iar acest lucru va avea repercursiuni asupra relației. Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare și să dai dovadă de compasiune, dacă nu vrei să generezi o situație de conflict din cele mai banale lucruri.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Din cauza unor situații mai complicate din trecut, bugetul tău s-ar putea să nu fie tocmai favorabil planificării unei vacanțe. E nevoie, mai curând, să te gândești cum poți să faci câteva economii. Dacă devii mai conștientă de felul în care cheltuiești, lucrurile se vor rezolva mai ușor decât ți-ai imaginat.

LEU

SENTIMENTE: Poți să te îndrăgostești la prima vedere pentru că ești într-o dispoziție excelentă, iar asta atrage oameni frumoși în jurul tău. Urmează o vară în care nu trebuie să-ți faci probleme pentru partea romantică, totul decurge fix așa cum vrei.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Ai parte de progrese remarcabile la locul de muncă, în special dacă lucrezi într-o zonă artistică. Deși sunt multe lucruri nerezolvate în viața ta, reușești să pui totul pe hold și să-ți asculți corpul. Faci sport, te odihnești mai mult, asculți vinilurile care-ți plac.

FECIOARĂ

SENTIMENTE: Redescoperi bucuriile vieții în doi, iar partenerul tău are o influență favorabilă în acest sens. E foarte posibil să te reîndrăgostești de partenerul tău de mai mulți ani, sau să o iei de la capăt, cu un partener nou, cu care să faci lucrurile altfel.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Între acțiune și lipsa de acțiune, în iunie e mai bine să alegi varianta a doua. Pur și simplu, conflictele pot izbucni din orice sau pot veni de la oricine. De aceea, e indicat să nu reacționezi și să-ți păstrezi energia pentru alte provocări, din viitor.

BALANȚĂ

SENTIMENTE: Ești destul de capricioasă și asta nu e în favoarea relațiilor de cuplu. Dacă ai un iubit, începi să-i vezi tot felul de defecte sau să constați că aveți foarte multe puncte de vedere diferite. Dacă ești singură, ți-e foarte greu să te apropii de cineva, pentru că toți bărbații din jur ți se par nepotriviți cu standardele tale.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Vei suferi schimbări dramatice la locul de muncă. Fie că renunți la un job care nu-ți mai aduce satisfacții, fie ești promovată într-o poziție la care nu te așteptai, iar asta atrage după sine o serie de responsabilități. E de bine.

SCORPION

SENTIMENTE: Vei avea parte de surprize majore din partea partenerului tău. Fie că vrea să vă mutați împreună, sau a decis să se mute în alt oraș, important este că tu ești inclusă în planurile lui de viitor. Iar asta te bucură, deși urmează o perioadă plină de contradicții și decizii pe care vei fi obligată să le iei.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Simți nevoia să te izolezi. Pentru o vreme. Să fugi de aglomerația urbană sau să amâni niște decizii pe care trebuie să le iei. Iar fuga poate să însemne chiar și un weekend în care îți închizi telefonul și decizi să termini cartea care stă pe noptieră de mult timp.

SĂGETATOR

SENTIMENTE: Te poți aștepta la o cerere în căsătorie, neașteptată. De la care-ți luasei gândul, demult. Sau poate, întâlnești un prieten din copilărie, de care te îndrăgostești, brusc. Viața te ia prin surprindere, dar aduce cu ea lucruri bune, care te fac să simți că trăiești.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Primești o mărire de salariu, și asta te ajută să poți să pleci în vacanța pe care ți-o dorești, relaxată. Chiar dacă ești îndrăgostită de mare, ai putea face o alegere diferită anul acesta, care să te uimească chiar și pe tine.

CAPRICORN

SENTIMENTE: Ar putea urma o perioadă mai greu de gestionat, dar nu imposibil. Ți se solicită mult tact și capacitatea de a te reîntoarce la tine, în liniște, pentru a căuta soluțiile cele mai bune pentru tine, în acest moment. Inteligența ta emoțională îți va fi cel mai bun prieten.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Îți dorești să devii cea mai bună în zona ta de interes. Te înscrii la cursuri în străinătate, faci schimb de experiență cu oamenii din zonele tale de interes, citești lectură de specialitate. Iar asta se va reflecta în jobul tău, în lunile viitoare.

VĂRSĂTOR

SENTIMENTE: Sunt mulți bărbații care roiesc în jurul tău, dar nu pare să te afecteze prea mult. Îți place să fii singură acum și te bucuri de perioada asta așa cum e, fără să-ți faci planuri de viitor sau să te gândești la ziua de mâine.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Pleci într-o aventură extraordinară, care îți va aduce multe beneficii, din punct de vedere spiritual. Fie că e vorba de o destinație care îți va pune instinctele de supraviețuire la bătaie, fie că te izolezi într-un centru de meditație, luna aceasta este despre copilul tău interior.

PEȘTI

SENTIMENTE: Ești destul de timidă și, din acest motiv, mulți bărbați cred că ești arogantă sau dezinteresantă. Există, însă, și o categorie de bărbați care este intrigată de această trăsătură de character, pe care-i vei cuceri cu ușurință, doar cu câteva zâmbete.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Există multe lucruri care nu funcționează fix așa cum ți-ai dorit, în acest moment. Familia este locul în care te refugiezi, cea care te ajută să-ți recapeți energia pentru bătăliile pe care urmează să le dai. Asta îți aduce aminte să fii recunoascătoare pentru lucrurile bune din viața ta.

SURSA

Distribuie articolul: