La început de vară, dragostea plutește în aer. Pentru nativii semnelor zodiacale, urmează o perioadă extrem de interesantă, cu multe suișuri și coborâșuri pe plan amoros.

Berbec
În iunie, e posibil să întâlnești o persoană care să îți atragă atenția, dar să constați că nu puteți fi mai mult decât prieteni. Poate unul din voi are un angajament pe care trebuie să îl respecte sau nu există sentimente împărtășite. Oricum ar fi, nu lăsa dezamăgirea să pună stăpânire pe sufletul tău.

Taur
Vara îți aduce distracție cât încape alături de persoana dragă în locuri pe care nu le-ai mai vizitat până acum. Ai ocazia să faci o mulțime de fotografii care să îți rămână drept amintire și să îți trăiești idila așa cum îți place.

Gemeni
La început de iunie, se poate să întâmpini câteva dificultăți în relația cu partenerul, însă acest lucru nu te sperie, ba chiar te încurajează să mergi mai departe. Ești o persoană care nu renunță atât de ușor când se îndrăgostește, mai ales dacă are o parte din vină.

Rac
Iunie vine pe plan amoros cu multe schimbări. E posibil să te muți cu familia într-o altă locuință sau chiar într-un alt oraș în interes de serviciu. Oricum ar fi, ai un partener de nădejde, pe care te poți baza la nevoie.

Leu
În iunie, dragostea plutește în aer pentru tine. Se poate spune că ai o idilă romantică cu cineva drag care ți-a trezit interesul într-un moment în care te așteptai mai puțin. Împreună, aveți ocazia să petreceți clipe de vis!

Fecioară
Nu prea crezi în iubire de fel, mai ales că vara aceasta vei avea câteva probleme mari de comunicare cu partenerul. Oricât te-ai strădui să le rezolvi, se pare că nu vă potriviți sub nicio formă.

Balanță
În primele zile ale lunii. s-ar putea să nu te înțelegi atât de bine pe cât te așteptai cu noul partener, însă acest lucru nu trebuie să te sperie, ci din contră, să te încurajeze să faci mai mult. Poae nu ar strica să vă descoperiți o nouă pasiune comună.

Scorpion
Deocamdată, nu poți spune că ești lovită de săgeata lui Cupidon, așa că nici nu vrei să auzi despre iubire. Poate că va mai fi nevoie să aștepți un timp, dar asta nu înseamnă că trebuie să te închizi în casă. Ieși cât mai mult și nu refuza invitațiile oamenilor care îți plac.

Săgetător
Ai cam neglijat relația în ultima vreme din pricina muncii, iar acum vrei să te revanșezi. Oferă-i un cadou iubitului tău sau gătește-i ceva cu care să îl cucerești ca prima oară. Arată-i că îți pasă.

Capricorn
Dragostea e la ea acasă în luna iunie sau mai bine zis la tine acasă. Zi și noapte, îți vei dori să petreci cât mai mult timp cu partenerul și nici nu vei da impresia că te saturi de prezența lui. Aveți tot timpul să vă plimbați împreună și să faceți tot felul de lucruri care vă trezesc interesul.

Vărsător
Nu ai timp să te gândești la dragoste pentru că te axezi pe carieră, însă ai grijă să nu ajungi să te desparți de persoana iubită. Cu cât îți vei da mai puțin interesul, cu atât va duce la afectarea relației. Nu ar strica o excursie de weekend în care să vă relați conturile.

Pești
Când vine vorba de dragoste, ești destul de reticentă. Poate și de asta încă nu ai pe cineva în viața ta. Nici nu te gândi că dacă vei sta în casă o să cunoști, așa că la început de vară fă-ți curaj și ieși cât mai des în oraș cu prietenii.

Citește și:

Distribuie articolul: