Începând cu 4 decembrie, Venus, planeta iubirii, intră în tranzit prin zodia Scorpion. Acest eveniment aduce adâncime și pasiune în relațiile de iubire. De asemenea, din 6 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă în zodia Pești.

Berbec

Săptămâna se deschide cu intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion, pe 4 decembrie. Nativii Berbec vor beneficia de acest tranzit prin sectorul intereselor financiare, a banilor și bunurilor deținute la comun cu partenerul sau alți terți. De asemenea, se activează și sectorul intim și nativii devin pasionali și doresc să aibă o conexiune profundă cu partenerul.

Pe 6 decembrie, Neptun, planeta iluziilor, revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul frământărilor interioare, introspecției și trecutului și nativii vor scăpa de confuzie sau de trăiri care le-au dat peste cap sentimentele.

Spre finalul săptămânii, Berbecii vor avea succes într-o negociere, li se deschid niște drumuri și vor avea multe oportunități, dacă vor știi să se folosească de ele.

Taur

Pe 4 decembrie, Venus, guvernatoarea Taurilor, ajunge în zodia Scorpion, pe sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Nativii au șansa să repare o relație, să ajungă la o înțelegere, armonie și împăcare. Posibil să apară și accese de gelozie sau posesivitate pe care partenerul nu le va tolera.

Pe 6 decembrie, Neptun, planeta iluziilor, revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul vieții sociale, prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor, unde a adus multă confuzie. Taurii vor vedea mult mai clar acum o situație. Vor exista progrese și într-o relație de prietenie, de unde vor primi sprijin. De asemenea, nativii se vor implica în campanii umanitare în perioada ce urmează.

Spre finalul săptămânii, Taurii au șanse ca o idee originală să devină un proiect de succes, dacă știu cum să o prezinte.

Gemeni

Pe 4 decembrie, Venus, micul benefic, începe să traverseaze zodia Scorpion, și până pe 29 decembrie, activează sectorul muncii și sănătății. Micul benefic aduce oportunități profesionale, îndeplinirea sarcinilor mult mai ușor, relații bune cu colegii și o stare de sănătate mult mai bună.

Pe de altă parte, s-ar putea lega o relație apropiată cu cineva de la serviciu sau cu care nativii colaborează.

Neptun revine pe 6 decembrie la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul asociat aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului. Gemenii vor vedea mult mai clar un drum profesional și nu vor mai simți confuzie sau indecizie.

Nativii Gemeni au revelații la finalul săptămânii și sunt capabili să rezolve anumite probleme în cuplu dacă apelează la comunicare.

Rac

Începând din 4 decembrie, Venus, planeta iubirii, traversează zodia Scorpion, respectiv sectorul sentimental pentru nativii Rac. Relația afectivă se îmbunătățește, iar nativii singuri ar putea să aibă parte de întâlniri cu persoane cu care să aibă o atracție puternică.

Pe 6 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriilor, străinătății, instituțiilor publice. Lucrurile încep să devină mai clare în aceste domenii. Racii învață mai ușor, rezolvă chestiuni birocratice sau primesc niște răspunsuri oficiale.

La finalul săptămânii, nativii Rac au noroc de informații de la prieteni sau de la cei cu care desfășoară activități. Sunt susținuți din planul astral în rezolvarea unor chestiuni, care țin de activitățile profesionale zilnice.

Leu

Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Scorpion, respectiv sectorul casei și căminului începând din 4 decembrie. Până pe 29 decembrie nativii Leu intenționează să facă schimbări în casă, cu spațiul de locuit. De asemenea, relațiile cu părinții sau cu rudele se îmbunătățesc.

Pe 6 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul avantajelor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul, banii proveniți din alte surse decât salariile, dar și sectorul intimității și încrederii reciproce. Leii vor vedea mai clar cum trebuie să administreze banii la comun și nu vor mai simți confuzie sau indecizie atunci când trebuie să ia o decizie.

Leii sunt foarte creativi la finalul săptămânii și se implică în tot felul de acțiuni, care îi pot ajuta să se afirme. Și planul sentimental este activat și o discuție deschisă ar putea să rezolve o problemă mai veche.

Fecioară

Începând din 4 decembrie, Venus, planeta iubirii, traversează zodia Scorpion, respectiv sectorul comunicării, informațiilor, interacțiunii, învățării, negocierilor și deplasărilor. Fecioarele se fac plăcute, au farmec, învață mai ușor lucruri noi, negociază în favoarea lor sau fac impresie la prezentarea unui proiect, susținere de interviu.

Pe 6 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Situația în planul relațional devine mai clară, iar nativii vor putea să fie pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Neînțelegerile sau confuzia, deciziile pe care nativii au încercat să le ia și nu au reușit, se risipesc.

La finalul săptămânii, nativii Fecioară discută cu partenerul despre chestiuni importante, legate de familie, casă, principii și credințe și sunt surprinși de conexiunea pe care o au.

Balanță

Venus, guvernatoarea nativilor Balanță, traversează, de astăzi, zodia Scorpion, respectiv sectorul banilor pe care nativii îi câștigă de la serviciu sau din alte colaborări. Situația financiară se îmbunătățeste, intră mai mulți bani în conturile nativilor, dar vor fi și mai multe cheltuieli. Negocierile pot aduce o mărire salarială sau un bonus de performanță.

Din 6 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul activităților profesionale și sănătății. Posibil să se îndrepte unele lucruri la serviciu, nativii să vadă mai clar niște situații, să aibă un randament intelectual ridicat, să identifice ce anume nu merge și cum se pot îndrepta lucrurile.

La finalul săptămânii, aspectul armonios care se formează între Mercur și Jupiter, marele benefic, le aduce succes într-o negociere sau o tranzacție financiară, privind administrarea unor bunuri de o valoare mai mare.

Scorpion

Din 4 până pe 29 decembrie, Venus, micul benefic, le traversează nativilor Scorpion casa personalității și urmează o perioadă cu șanse și oportunități. Scorpionii se pot ocupa de ei, de înfățisare și garderobă. De asemenea, sunt plini de farmec, pasionali și au dispoziție de flirt și cuceriri.

Din 6 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității și valorificării unei pasiuni. Confuzia pe care Neptun a adus-o în ultimele luni în planul iubirii, acum dispare și lucrurile încep să se clarifice, să intre pe un făgaș normal.

La finalul săptămânii, Scorpionii încasează o sumă importantă de bani și rezolvă chestiuni financiare. Chiar dacă apar unele tensiuni între ei și partener din cauza banilor, lucrurile se vor aranja repede prin comunicare și înțelegere a unui context.

Săgetător

Începând din 4 decembrie, Venus, planeta iubirii, traversează zodia Scorpion, sectorul asociat frământărilor interioare, a trecutului și introspecției. Săgetătorii vor încerca să își dea seama ce greșesc în relație, dar și în sfera profesională, pentru că Venus este și guvernatoarea casei muncii. Pe de altă parte, revin persoane din trecut și unii dintre nativi pot începe o relație ascunsă sau să continue o relație mai veche.

Din 6 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul familiei și căminului, locuinței, relațiilor cu părinții. Posibil, unele dintre relațiile cu membrii familiei să se îmbunătățească. Legat de administrarea unor bunuri, acum se pot lua decizii, fără să mai existe confuzii sau neînțelegeri.

Mercur, astrul comunicării, formează spre finalul săptămânii, un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa muncii, semn că unele negocieri sau discuții cu cei cu care desfășoară activități vor avea direcția pe care o doresc aceștia. Chiar dacă apar provocării, recomandarea pentru Săgetători este să nu renunțe la un proiect sau o activitate profesională, care le poate aduce satisfacție.

Capricorn

Începând din 4 decembrie, Venus, planeta iubirii, traversează zodia Scorpion, sectorul asociat prietenilor, vieții sociale și proiectelor profesionale. Nativii Capricorn vor avea șanse și oportunități să reia proiecte mai vechi sau să se alăture unei echipe noi. Pentru că Venus guvernează sectorul iubirii, nu sunt excluse surprize în planul sentimental. Astrele le pot scoate în cale o persoană cu care să înceapă o relație.

Din 6 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul comunicării, gândirii, învățării, interacțiunii cu ceilalți, negocierilor și deplasărilor. Urmează o perioadă în care nativii vor comunica mult mai ușor, vor avea o gândire mai clară și vor lua decizii fără să se mai teamă de confuzie.

Spre finalul săptămânii, Capricornii au discuții cu partenerul de cuplu, legate de activitățile pe care doresc să le desfășoare în perioada sărbătorilor, fac planuri și decid dacă pleacă sau nu într-o minivacanță. Nativii singuri au parte de conștientizări, stau retrași, analizează o situație și încearcă să identifice ce îi face fericiți sau cât sunt dispuși să investească într-o relație.

Vărsător

Din 4 până pe 29 decembrie, Venus, micul benefic, le traversează nativilor Vărsător casa carierei și aspirațiilor profesionale. Apar șanse pentru obținerea unui nou job, a unei funcții. Unii nativi primesc și oferte de lucru din străinătate sau susținere de la persoane cu putere de decizie.

Din 6 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul banilor pe care îi obțin de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Lucrurile devin mult mai clare în administrarea banilor. Posibil nativii să-și dea seama unde au greșit privind cheltuirea unor sume de bani și acum au ocazia să îndrepte.

Finalul de săptămână le aduce nativilor discuții cu prietenii, privind proiecte noi. Vărsătorii se concentrează pe planurile de viitor, să construiască sau să reia proiecte mai vechi, prin care să se pună în valoare.

Pești

Începând din 4 decembrie, Venus, micul benefic, traversează zodia Scorpion, sectorul asociat sistemului educational, schimburilor de experiență, străinătății, călătoriilor și principiilor/credințelor. Micul benefic le aduce o serie de oportunități și Peștii vor fi deschiși să acumuleze informații noi, să rezolve chestiuni birocratice, să programeze niște călătorii, prin care să-și lărgească orizonturile.

Din 6 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul personalității. Se va observa o îmbunătățire a stării generale. Nativii nu vor mai simți confuzie sau indecizie în luarea hotărârilor.

Spre finalul săptămânii au loc discuții importante cu șefii sau pot propune proiecte, deoarece au idei pe care vor să le pună în practică.

 

 

Distribuie articolul: