Horoscop săptămâna 28 august-4 septembrie 2023. O zodie se va confrunta cu probleme în familie. Un conflict cu o persoană dragă ar putea să le dea toată viața peste cap acestor nativi. Pe de altă parte, astrele vin cu vești importante pentru majoritatea zodiilor. Iată care sunt principalele previunile pentru săptămâne viitoare.

 

Berbec

În ultima perioadă te-ai neglijat, iar acest lucru trebuie să se schimbe. De cele mai multe ori nu ai răbdare cu tine, însă dacă dorești să realizezi ceea ce ți-ai propus, astrele îți recomandă să te pui pe tine pe primul loc. O întoarcere către sine ar putea fi cheia succesului.

Taur

Adesea te stresezi pentru situații pe care nu le poți contrala. Deși îți dorești să realizezi multe lucruri, te simți neputincios în fața provocărilor pe care le întâlnești. Uneori este bine să lași lucrurile să vină de la si, fără ca tu să depui vreun efort.

Gemeni

Va fi o săptămână aglomerată, însă, cu puțin efort, te vei putea bucura de multe reușite. Vei întâmpina totuși și multe provocări care te vor ajuta să te dezvolți din punct de vedere profesional, iar acest lucru este, de fapt, ceea ce contează.

Rac

Te simți neîncrezător în forțele proprii și îți dorești ca cei din cercul tău să fie mai receptivi la dorințele tale. Îți este dificil să îți accepți și zonele sumbre din tine și ești tentat să crezi că ești o persoană inadaptată. Comportamentul tău în plan social nu are nimic în comun cu universul tău interior.

Leu

Această săptămână va fi una cu suișuri și coborâșuri pentru tine. Vei avea anumite ”căderi”, care se vor dovedi benefice în cele din urmă. Ai nevoie de o mai bună organizare pentru a nu ajunge iar în impas. În weekend, vei petrece momente frumoasă alături de prieteni sau familie. Este posibil chiar să se înfiripe o poveste de dragoste.

Fecioară

Nu crezi în relații platonice, indiferent că este vorba de planul personal sau profesional. Pentru tine este definitorie implicarea absolută în tot ceea ce faci. Multe persoane din viața ta nu rezonează cu valorile tale și de aceea alegi să te retragi din anumite relații. Niciodată nu este prea târziu să îndrepți anumite greșeli pe care le regreți.

Balanță

Contextul astral te va pune în fața unor decizii importante de luat. Vei merge pe principiul de totul sau nimic. Această acțiune drastică va avea totuși și câteva avantaje. Vei putea elimina lucrurile superficiale care nu aveau niciun sens pentru viața ta. Vei fi plin de energie și gata de confruntarea cu provocările.

Scorpion

Este momentul să preiei inițiativa pentru cariera ta, chiar dacă nu te simți tocmai confortabil să faci acest lucru. Colegii de birou pot fi alitații tăi, trebuie doar să le permiți acest lucru. Vei avea parte de situații neplăcute și în plan familial. Încearcă să îți gestionezi mai bine emoțiile și evită să acționezi impulsiv.

Săgetător

Nu te simți pregătit să faci față unor noi provocări profesionale, dar nici nu ai curajul necesar pentru a-ți recunoaște limitele. Îți este frică de judecata celor din jur. Viața pe care o trăiești este despre tine și nu despre ce așteptări au ceilalți de la tine. Ai mai multă încredere în tine și fă ceea ce simți.

Capricorn

Vei avea parte de unele provocări, în special în chestiuni ce țin de viața profesională. Însă barierale pot fi depășite doar dacă ai încredere în tine. Ttrebuie să fii conștient de faptul că orice problemă are și o rezolvare. Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni și îți va fi destul d egreu să rămâi concentrat.

Vărsător

Ești o persoană căreia nu îi place să i se impună lucruri. Te vei confrunta cu situații dificile în familie și vei constata că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te retragi pentru o perioadă din mijlocul oricărui context delicat. În cazul tău, comunicarea este cheia pentru a aplana orice conflict.

Pești

Chiar dacă inițial nu ai crezut că este vorba despre acest lucru, unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Ai de făcut o alegere importantă cu privire la acest aspect. Viața de familie te împlinește, dar nu este suficient pentru tine. Ai nevoie de altfel de împliniri și nu vei alege să renunți la visurile pe care le ai.

Distribuie articolul: