Horoscop Aprile 2021 cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat pentru EA.md, de specialistul în astrologie, Sergiu Iordachi. Ce ne așteaptă în materie de relației, carieră și stare de spirit, aflați în materialul de mai jos.

Berbec

În luna aprilie aveți suficientă energie, sunteți plin de încredere în sine și capabil să soluționați orice problemă. Încercați să profitați la maximum de acest lucru. Orice investiție ce vizează schimbarea imaginii dvs. va avea succes. Vizitele la saloane de frumusețe, diete, reînnoirea garderobei vă vor schimba starea de spirit și vă vor încărca cu un impuls pozitiv.

Pe plan profesional este posibilă apariția unor proiecte promițătoare pe care ar fi bine să nu le ratați. Antreprenorii ar trebui să fie deosebit de atenți în afaceri, pentru că există riscul de a pierde o mulțime de mijloace financiare sau să intre în conflict cu autoritățile. Calculați-vă din timp acțiunile și nu fiți prea încrezători în sfatul cuiva. Acum este mai bine să faceți cum credeți de cuviință.

În ceea ce privește viața privată, Berbecii de familie ar trebui să fie atenți în ceea ce spun și deosebit de răbdători cu rudele în vârstă, care au nevoie de ajutorul dvs. În viața Berbecului singuratic va apărea în cele din urmă o persoană pentru care va experimenta cele mai reale sentimente.

Taur

Mijlocul primăverii aduce nativului semnului evenimente extraordinare, majoritatea cărora vor ține de relațiile personale. În prima jumătate a lunii aprilie, probabil, va trebui să faceți un bilanț sau chiar să luați o decizie importantă. Iar în a doua jumătate a lunii, vă veți bucura din nou de comunicarea cu sexul opus.

Reprezentanții singuri ai semnului în această perioadă își pot găsi cu ușurință perechea potrivită, în timp ce cei care sunt deja într-o relație vor experimenta din nou multe momente romantice.

În planul carierei, sunteți capabil să faceți față cu ușurință chiar și sarcinilor dificile și să depășiți toate barierele pe care concurenții le-au aranjat pentru dvs. Superiorii vă vor cere să ajutați cu o problemă importantă, iar aceasta va fi șansa dvs. pentru succesul viitor, precum și pentru îmbunătățirea reputației la locul de muncă. A treia decadă a lunii este favorabilă pentru negocierea și încheierea contractelor. În cazul în care sunteți în căutarea unui loc de muncă, încercați să vă aranjați interviurile până la sfârșitul lunii.

Gemeni

În luna aprilie veți fi fericit să vă simțiți parte a unei echipe, fie ea la locul de muncă,  creativă sau sportivă. Dar în a doua jumătate a lunii, posibil că prezența constantă într-o companie mare va începe să vă obosească și veți începe să căutați singurătatea. În domeniul activității profesionale nu vă lăsați absorbit doar de promovarea dvs. Ea oricum vă așteaptă în viitorul apropiat, iar prin presiunea dvs., puteți deteriora relațiile cu șefii și colegii, și strica propria reputație. Acum e mai bine să vă relaxați și să lăsați lucrurile să se așeze singure. Dacă este posibil, luați-vă o vacanță și relaxați-vă departe de serviciu.

În viața privată, reprezentanții singuri ai semnului ar trebui să se înarmeze cu farmec și carismă și să meargă la acțiune. Nu este nimic în neregulă, dacă faceți primii pași spre cunoaștere sau să provocați debutul unei povești de dragoste. Pentru Gemenii familiști ar fi potrivit să aleagă o vacanță de familie, care îi va ajuta să se relaxeze, să-i bucure pe cei dragi și să consolideze relația cu partenerul.

Rac

Acum ar trebui să vă bazați pe propriile forțe și cu siguranță nu vă veți dezamăgi. Principalul lucru este să conștientizați ce doriți și să nu așteptați mila de la natură, dar să o luați este sarcina dvs. În prima jumătate a lunii va fi extrem de important pentru dvs. modul în care alții vă evaluează și percep munca pe care o faceți. Vă veți concentra în cea mai mare parte pe carieră și realizările dvs., încercând să arătați cele mai bune rezultate. Mijlocul lunii aduce un mare succes pentru acei reprezentanți ai semnului care sunt implicați în mass-media, publicații, vânzări, telecomunicații și scris. În a doua jumătate a lunii, ajutorul cuiva poate fi foarte important sau veți lua parte într-un proiect colectiv.

Pe plan personal, Racii familiști se pot confrunta cu dispute și certuri, prin urmare, ar trebui să discute cu capul rece și să ajute pe cei dragi să depășească momentele dificile din viață. Nativii singuri ai semnului se pot bucura în aprilie de o poveste de dragoste, care va lua naștere dintr-o prietenie.

Leu

În luna aprilie veți manifesta o sete incredibilă de învățare, și probabil că, cea mai mare parte a cunoștințelor le veți dobândi de la oameni din diferite culturi sau țări. Cu plăcere veți face schimb de gânduri și idei cu alte persoane.

La locul de muncă veți soluționa cu ușurință sarcinile dificile și cazurile prelungite. Deși, ați putea să nu acordați suficientă atenție detaliilor, veți găsi soluția potrivită pentru multe probleme. Stăruiți-vă să evitați să vă arătați superioritatea și să vă lăudați cu ceva. Oamenii din jurul dvs. și așa văd eforturile și competențele dvs., iar lauda ar putea-o lua drept aroganță. Concentrați-vă asupra activității în curs și crește-ți-vă nivelul profesional. Faceți cunoștință cu cele mai recente progrese în specialitatea dvs. Aceasta va deveni un atu suplimentar pe calea creșterii carierei dvs.

Pe plan personal, reprezentanții semnului vor cunoaște o persoană incredibil de atractivă și setoasă de aventură, dar oarecum bizară și originală. Nativii semnului care sunt deja într-o relație sau căsătoriți, mulți dintre ei vor dori să obțină mai multă libertate față de cealaltă jumătate și chiar, într-un anumit sens, independență. Desigur, acest lucru poate duce la neînțelegeri și conflicte.

Fecioară

Vă străduiți să pătrundeți în esența oricărei probleme și nu vă mulțumiți cu ceea ce se află la suprafață și pare destul de evident. Drept urmare, unii din reprezentanți ai semnului vor fi interesați de subiecte precum astrologia, nlp și esoteria. Acest lucru vă va influența în mod pozitiv atât cariera sau afacerea, cât și viața personală.

În planul profesional, luna aprilie este favorabilă pentru a începe ceva nou, încerca, experimenta și primi plăcere de la noul proces. Cineva va fi foarte interesat de munca dvs. și mulți vor primi chiar oferte de cooperare. Fecioarele angajate, vor avea oportunitatea de a-și schimba poziția în a treia decadă a lunii.

Mulți nativi ai semnului își vor putea consolida în mod semnificativ poziția financiară datorită veniturilor crescute ale partenerului de cuplu, iar cineva va putea deschide o afacere comună. Reprezentanții singuri ai semnului datorită farmecului personal sporit, pot face o cunoștință romantică într-o călătorie sau intra într-o relație romantică cu un străin.

Balanță

În aprilie veți fi popular și veți colabora mai eficient cu cei din jur. Veți putea negocia excelent și ști cum să găsiți compromisul potrivit chiar și în cele mai controversate subiecte. Oportun se va dovedi să vă angajați activ în autoeducare. Luați în considerare participarea la o varietate de ateliere și activități tematice. Acum sunteți plin de forță și energie pentru asta. Investițiile financiare în dvs. în viitorul apropiat vor aduce beneficii mari. La locul de muncă veți putea folosi la maximum calitățile dvs. profesionale și întări pozițiile atinse. Cu cât lucrați mai mult, cu atât primiți mai mult.

În viața privată, veți putea comunica mai bine cu partenerul dvs., veți petrece mai mult timp împreună, iar acest lucru vă va face fericit. Dacă sunteți singur, în cursul lunii, există oportunități minunate pentru a face cunoștințe interesante, relații romantice bazate pe hobby-uri comune, cum ar fi cursuri într-un centru de fitness sau lecții la o școală de dans.

Scorpion

În aprilie va fi nevoie nu doar să implementați propriile idei, dar și să învățați să vă adaptați la alte persoane. Dorința de a face totul conform propriului scenariu poate crea dificultăți în plus. Posibil să întâlniți obstacole și zvonuri ciudate, intrigi la locul de muncă. Cu toate acestea, în aprilie, munca va fi numărul unu în viața dvs. Veți avea de soluționat un număr mare de sarcini profesionale și poate chiar să fiți nesigur dacă sunteți capabil să le faceți față tuturor. De asemenea, pot exista unele modificări în domeniul activității dvs., ca urmare, vor exista modificări ale veniturilor, cel mai probabil într-o direcție pozitivă.

În viața privată, fiți gata pentru o nouă perioadă a vieții, care aduce o mulțime de noi cunoștințe, întâlniri și curtare. Scorpionul aflat în cuplu va putea primi un sprijin bun de la partenerul său. Sunteți înțeles mai mult ca oricând, de aceea iubiți-vă partenerul și încercați să nu-l ofensați cu suspiciuni nefondate și reproșuri.

Săgetător

Sunteți neobișnuit de creativi în aprilie și veți declara cumva lumii acest lucru. În domeniul profesional, vor exista momente bune care trebuie să fie luate în avantaj. Tot ce vi se cere este inițiativă și hotărâre în acțiune. Speach-ul dvs. va fi atât de convingător pentru colegi și parteneri de afaceri, încât îi va inspira să facă lucruri noi. Fortuna aduce noroc celor care sunt angajați în domeniul artei, în special în actorie, dar și un succes neobișnuit îi așteaptă pe nativii semnului în tot felul de speculații și investiții. De asemenea, veți manifesta o bună înțelegere a copiilor, a comportamentului și a intereselor lor, prin urmare, luna aceasta poate avea un mare succes pentru toți cei care lucrează cu copiii.

Pe plan personal, ați putea dovedi asprime, irascibilitate și lipsa dorinței de a ceda partenerului dvs. chiar și în lucruri mărunte. Încercați să descărcați agresivitatea excesivă în activități sportive, acest lucru va aduce mult mai multe beneficii sau dați start renovării planificate de mult timp, de exemplu, a apartamentului dvs. Mijlocul lunii aprilie este un moment minunat pentru sărbători în familie și orice fel de distracție comună. Profitați de aceasta pentru a vă îmbunătăți relația cu toți membrii casei.

Capricorn

În luna aprilie crește nevoia de a vă simți protejat și atașat de casa, familia dvs. și, în același timp, de teama că toate acestea se pot pierde. S-ar putea să vă treziți cu dorința de a vă aminti cine sunteți, rădăcinile, originile dvs. În această lună poate avea loc mutarea într-un nou loc de reședință, renovarea casei sau cumpărarea de mobilier nou, sosirea unui nou membru al familiei sau unele știri cu privire la părinții dvs.

Pe plan carieristic, mai bine jucați rolul unui executant, nu vă asumați angajamente importante și de conducere. Acum totul va merge după inerție, cum a fost stabilit, așa și va continua să se dezvolte. Ultima decadă a lunii aduce succes Capricornilor angajați în profesiile creative. De altfel, încercați să adăugați o notă de creativitate chiar și în munca plictisitoare, aceasta vă va ridica starea de spirit și va îmbunătăți rezultatele.

În viața privată, veți atrage ca un magnet sexul opus și puteți impresiona pe oricine. Acum, mai mult ca oricând veți avea nevoie de un sprijin, de o persoană în care să poți avea încredere la nesfârșit. Familia și copiii vor fi o sursă de bucurie pentru dvs.

Vărsător

În luna aprilie simțiți o nevoie acută pentru varietate. Indiferent de schimbările care pot urma în viața dvs., vă adaptați cu ușurință, grație flexibilității incredibile a minții și setei pentru noi experiențe. În această perioadă veți comunica activ și discuta diverse subiecte cu oamenii din jur. Totodată, va fi dificil să stați într-un singur loc, prin urmare, veți face mai multe călătorii scurte în mod spontan.

La locul de muncă este bine să aveți un plan de acțiune clar și să vă țineți de el. Succesul este așteptat la sfârșitul lunii aprilie. Exprimați-vă cu mai mult curaj și promovați-vă propriile idei. Șefii vor observa cu siguranță și vor aprecia munca dvs.

În viața privată, în prim-plan vor fi problemele de familie și relațiile cu rudele, care, cel mai probabil, acum se bazează foarte mult pe altruismul și sprijinul dvs. În viața personală a Vărsătorului singur, va începe o nouă perioadă. Nu vă fie frică să încercați noi relații, să mergeți la întâlniri sau să aveți experiențe intime. Savurați plăcere din orice comunicare cu sexul opus, distrați-vă cu prietenii și poate în curând veți înțelege ceea ce vă lipsește cu adevărat.

Pești

Manifestați un puternic simț al eticii și considerați că este datoria dvs. să îndepliniți toate promisiunile, care, fără îndoială, vor trezi respectul și încrederea persoanelor din jur. Acum este un moment favorabil pentru a vă verifica activele materiale și afla ce altceva vă lipsește pentru o viață fericită. În luna aprilie veți avea o abordare extrem de practică a vieții. Veți ști exact ce vreți să spuneți și, dacă este necesar, veți fi gata să confirmați fiecare cuvânt cu faptele pe care le aveți.

Oamenii de afaceri, politicienii vor desfășura activ afaceri și negocieri, care vor avea succes, numai dacă nu se vor face în grabă. Însă, Peștii creativi vor experimenta un moment de criză. Le va lipsi inspirația și spațiul personal. Ambele pot fi obținute ieșind la natură. Starea se va stabiliza până la sfârșitul lunii. Atunci veți putea arăta noile opere și să obțineți un profit bun pentru munca dvs.

Pe plan intim, astrele promit cunoștințe neobișnuite, care cu siguranță vor schimba foarte multe în viață. Fiți sociabili și nu ezitați să faceți primul pas.

Autor: Sergiu Iordachi, astrolog

Foto: Facebook / Sergiu Iordachi

Citește și: Culorile norocoase ale anului 2021. Sergiu Iordachi, despre ce spune horoscopul oriental despre anul Bivolului Alb de Metal