Potrivit horoscopului oriental, 2021 este anul Bivolului Alb de Metal și va aduce realizări pe plan personal și profesional celor cărora le place să muncească. Astrologul Sergiu Iordachi ne dezvăluie ce spune horoscopul oriental.

2021 este anul Bivolului Alb de Metal – al doilea la număr în ordinea celor 12 semne ale horoscopului oriental. Conform tradiției chineze anul Bivolului Alb de Metal va începe pe 12 februarie și va continua până pe 30 ianuarie 2022. Bivolul se consideră un animal nobil, puternic, volitiv, încăpățânat, muncitor și calm. Dar, dacă este necesar, știe să acționeze rapid și direct. Cu toate acestea, este mai bine să nu-l aduci la astfel de stare.

Elementul Bivolulului este Pământul – acesta îl înzestrează cu răbdare, bun simț, spirit practic, stabilitate și fiabilitate. Pentru a se simți confortabil, are nevoie de securitate materială. În același timp, se descurcă cu lucruri destul de simple și modeste: mâncare bună, bucurii simple, fără a necesita ceva special. Elementul Metal încarcă cu energie, ambiție, este independent, hotărât și dispus să-și asume riscuri. Împreună, aceste două elementele ajută la extinderea capacităților interioare ale unei persoane, energizează, activizează și orientează către un scop bine determinat, iar o cooperare reușită dintre aceste elemente duce la prosperitate.

Astfel, anul Bivolului va fi un an fructuos pentru acele persoane cărora le place să muncească. Rezultatele vor veni după muncă, nu din noroc. De aceea, este mai bine să nu recurgeți la tot felul de aventuri, să vă gândiți la toate cu atenție. Poate va fi un progres lent undeva, dar nu vă faceți griji, veți atinge obiectivul la timp. Principalul lucru este să înțelegeți clar rezultatul dorit și să aveți un plan exact pentru realizarea acestuia. Să puneți lucrurile în ordine în toate și să întăriți starea spirituală.

Bivolul mai semnifică pace și armonie, familie și dragoste, onestitate, disciplină și determinare. Prin urmare, 2021 este un an perfect atât pentru realizare pe plan profesional, cât și pentru crearea, întărirea și mărirea familiei. În cazul în care vreți să învățați ceva nou, ar trebui să alegeți ceva cu adevărat util și practic, ceva ce vă poate aduce beneficii considerabile în viitor. Pentru cei născuți în anul Bivolului (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009) – 2021 este un an minunat pentru munca activă și realizare.

În ceea ce privește culorile anului Bivolului de Metal – un impact pozitiv vor exercita culorile elementului metal alb, gri și argintiu, și cele de pământ, și apă precum galben, ocru și albastru închis. Iar verdele și roșu ne vor proteja împotriva daunelor și ne vor echilibra energetic.

Citește și: Previziuni îmbucurătoare pentru 2021. Astrologul Sergiu Iordachi: „Până în primăvară vom respira mai ușor, mai liber”