Anul Tigrului de Apă va fi un an al schimbărilor mari, schimbări pe care câteva zodii le vor resimți chiar din prima lună. Ianuarie vine cu surprize pentru mai mulți nativi zodiacali, iar ce-i așteaptă pe fiecare în parte, ne-a spus astrologul Sergiu Iordachi.

BERBEC

Ianuarie va fi o lună foarte reușită pentru orice competiție și rivalitate. Veți face tot posibilul pentru a vă promova ambițiile, ajusta obiectivele și perfecționa strategiile în umbră. În domeniul profesional, puteți aranja cu ușurință o întâlnire cu persoane potrivite și să faceți cea mai bună impresie asupra lor. Conexiunile pe care le faceți acum se vor dovedi a fi foarte utile, așa că păstrați legătura cu toți cei cu care vi-i aduce destinul. Munca legată de documente va necesita o atenție specială din partea dvs. pentru că, începutul anului poate aduce verificări neașteptate, care pot duce la o schimbare a conducerii. În cazul în care sunteți în căutarea unui loc de muncă, acordați atenție ofertelor care le primiți și acceptați în primul rând cele care implică învățarea de noi cunoștințe și abilități.

În ceea ce privește dragostea și familia, veți avea mai multe șanse de noroc, dar sunt posibile manifestări ale emoțiilor negative din partea celor dragi, cărora le lipsesc catastrofic atenția dvs. în această lună încărcată. Nativii singuratici au șansa să-și întâlnească a doua jumătate într-o companie zgomotoasă, așa că ieșiți mai des în public.

TAUR 

Ianuarie va aduce multe întâlniri promițătoare și va deschide noi orizonturi. Posibil că veți decide în mod neașteptat pentru dvs. să vă schimbați complet imaginea. În ceea ce privește cariera, nu ar trebui să vă grăbiți. Mai bine dedicați-vă punerii lucrurilor în ordine, astfel încât din februarie să puteți asalta înălțimile carierei. La locul de muncă veți avea succes dacă aveți încredere în sine. Indiferent ce cred colegii despre dvs., faceți tot posibilul să vă amintiți mereu că eforturile dvs. contează. Antreprenorii vor simți stagnare în afacerea lor. Ocupați-vă de echipă, poate că este timpul să schimbați pe cineva din staff, astfel încât lucrurile să meargă în sus. Fiți foarte atenți atunci când încheiați tranzacții mari și semnați documente.

Reprezentanții liberi ai semnului își vor putea găsi dragostea departe de casă. Poate fi o călătorie de afaceri sau de agrement. Pe când reprezentanții familiști ai semnului sunt sfătuiți să fie mai des acasă și să se relaxeze cu familiile lor. 

GEMENI

Luna ianuarie deschide noi perspective interesante, trebuie doar să fiți concentrat și să nu vă apucați de toate odată. Încercați numai acțiunile care vă vor duce la un anumit rezultat. La mijlocul lunii renunțați la activitățile riscante. La serviciu veți întâlni oameni noi care vă vor învăța tehnici noi. Fiți mereu gata să învățați lucruri noi și cereți explicații unde vă este greu de înțeles. Cu concentrare solidă și stăruință veți putea atinge toate obiectivele. De asemenea, la locul de muncă vi se poate propune să plecați într-o călătorie de afaceri. Poate fi o problemă, dar va fi bine plătită. În plus, în călătorie, puteți întâlni o persoană care vă va ajuta să vă promovați pe scara carierei.

În ceea ce privește viața personală, partenerul dvs. este nemulțumit de comportamentul dvs. și vi se pare că cere multe. Învățați să cedați în ceva, altfel riscați să pierdeți complet credibilitatea în ochii celor dragi. Reprezentanții liberi ai semnului vor avea parte de multe cunoștințe plăcute și oportunități de flirt ușor. Vizitați mai des evenimente culturale pentru a nu rata fericirea.

RAC 

În ianuarie aveți ocazia sa vă dezvoltați, să beneficiați de sprijin, de ajutor neașteptat, cu condiția să nu doriți prea mult. Aproape toate planurile se vor îndeplini, doar dacă știți ce vreți. Posibil că v-ați săturat de monotonie și faceți fără plăcere ceea ce vă plăcea înainte. Acesta este motivul pentru a începe o nouă activitate. Cu toate acestea, nu renunțați la activitatea dvs. principală până când nu vă obișnuiți cu ceva nou. Racii care au propria lor afacere se vor confrunta cu un obstacol neașteptat care îi va face mai puternici. Acum nu este momentul să luați împrumuturi, să deveniți garant sau să semnați contracte, amânați un astfel de plan până în februarie.

În ceea ce privește viața personală, ar trebui să vă feriți de limbile rele care vă pot afecta relația de cuplu. De asemenea, încercați să discutați cu partenerul dvs. despre tot ceea ce necesită răspunsuri de mult timp. Nativii liberi ai semnului au șansa unei întâlniri romantice la mijlocul lunii, dar pentru a obține ceva va trebui să depună mari eforturi.

LEU

Începutul anului vă aduce o viață liniștită și echilibrată. Desigur că, nu sunteți obișnuit cu o astfel de liniște, dar nu inventați lucruri inutile pentru dvs., acumulați energie, toate realizările sunt înainte. În această perioadă, nu ar trebui să vă suprasolicitați, găsiți timp pentru dvs. Luna ianuarie este potrivită pentru a lucra cu sine. Poate simțiți nevoia de lucra asupra imaginii dvs., de a vă îmbunătăți starea fizică. Încercați să comunicați numai cu cei care vă sunt apropiați spiritual și nu vă încredeți prea mult în persoanele care au intrat recent în viața dvs. La serviciu și acasă, cel mai potrivit ar fi să jucați rolul unui consilier, nu al unui rege. Nu încercați să conduceți, această politică va da roade bune acum. Antreprenorii vor trebui să fie foarte atenți, începerea unui proiect important acum riscă să eșueze.

În plan personal, nativii liberi ai semnului se pot aștepta la întâlniri romantice, care au toate șansele să devină ceva profund. Leii familiști vor deveni mai pretențioși cu cei dragi. Aceasta se datorează oboselii care s-a acumulat de mult timp. Vorbiți cu partenerul dvs. și explicați-i ce vă lipsește. Uneori, starea de spirit și experiența trăită rămân adânc în interior, iar partenerul nu poate ghici ce este în neregulă.

FECIOARĂ

În ianuarie, simțiți libertatea de acțiune, crește încrederea în sine și în mijloace și dați dovadă de un curaj extraordinar în atingerea obiectivelor. Dorința de schimbare vă poate motiva să călătoriți sau să explorați locuri necunoscute. Toate aceste experiențe vă vor lărgi orizontul. În domeniul profesional va trebui să vă controlați emoțiile și să nu săriți de la o sarcină la alta, dar să urmați un plan bine stabilit în prealabil. Numai așa veți rezolva problemele importante. Până la sfârșitul lunii ianuarie, este important să începeți treptat o activitate viguroasă, al cărei apogeu va avea loc mai târziu. În cazul în care vi se ascunde ceva, nu vă contraziceți. Dacă vreți, descoperiți singur adevărul, în liniște. În orice caz, secretul va ieși la suprafață, iar sinceritatea va fi recompensată.

În ceea ce privește viața privată, conflictele din trecut în familie și în relațiile cu persoana iubită se transformă în colaborare comună activă și relații pasionale. Veți înțelege dorințele partenerului și veți înțelege cum vrea el să vă vadă.

BALANȚĂ 

Luna ianuarie este o perioadă minunată de șanse promițătoare. Vă veți simți în armonie cu lumea din jur și chiar puteți să vă lăsați purtat de un nou tip de creativitate, de exemplu, să stăpâniți arta picturii peisajului sau a fotografiei. La locul de muncă, puteți începe un nou proiect sau să finalizați orice afacere importantă și complexă. Eforturile dvs. nu vor trece neobservate. Angajatorul dvs. vă va răsplăti cu siguranță pentru toate eforturile lunare pe care le depuneți jobului dvs. Luna aceasta este favorabilă pentru a urma cursuri sau ateliere de dezvoltare profesională, care vor fi utile pentru avansare în cariera dvs. Antreprenorii ar trebui să ia în considerare extinderea afacerii lor. Încasările financiare vor fi mai mici decât fluxul de cheltuieli, dar toate acestea sunt investiția dvs. în viitor.

Pe plan personal, reprezentanții familiști ai semnului vor avea o oportunitate excelentă de ași consolida relațiile nu numai cu partenerul, dar și cu cei dragi. Acum este momentul potrivit pentru a elimina neînțelegerile acumulate. Cei care s-au săturat de singurătate și își doresc romantism, conversații sincere, în curând vor apărea în viața dvs.

SCORPION

În ianuarie veți putea realiza ceea ce vă doriți, nu aveți nevoie de sprijin din exterior și puteți avea succes dacă vă stabiliți obiective specifice. Concentrați-vă pe finalizarea proiectelor deja începute și nu abordați următoarele. Faceți-vă munca cu bună credință și lăsați-i pe ceilalți să facă la fel. Dacă veți urmări nu numai propriile interese, dar și cele comune, precum, veți demonstra și calități de lider, respectul și încrederea colegilor în dvs. vor crește semnificativ. În cazul în care aveți propria afacere, nu vă grăbiți să vă cufundați în detaliile a ceea ce se întâmplă. Este mai important să înțelegeți tendințele generale, să comunicați cu colegii și concurenții, și să priviți în trecut, aveți ceva de revizuit.

În viața privată, veți putea determina cu ușurință motivele partenerului dvs., veți putea evalua corect atitudinea lui față de dvs. și sentimentele dvs. față de el. Pot ieși la lumină cele mai dureroase aspecte ale vieții personale sau poate să se încheie o relație care a devastat mai mult, decât a fost funcțională. În a doua jumătate a lunii este posibilă reluarea unei relații încheiate anterior.

SĂGETĂTOR

În ianuarie veți demonstra cele mai bune calități, veți putea să vă imaginați și să aplicați ideile în practică. Cu cât abordarea dvs. este mai originală, cu atât veți fi mai aproape de obiectiv. Înainte de a merge mai departe, stăruiți-vă să încheiați proiectele nefinalizate sau amânate de mult timp. Dacă vă este greu să faceți față singur, contactați colegii mai experimentați. Îți vor oferi asistență calificată complet dezinteresat. În activitatea dvs. nu încetați să încercați să implementați o abordare creativă. Unele dintre ideile dvs. pot avea o realizare materială de succes. La mijlocul lunii, veți avea ocazia să urcați pe scara carierei, dar nu uitați că norocul zâmbește celui care crede în forțele proprii și își păstrează curajul. Mai aproape de sfârșitul lunii ianuarie, este posibil să stabiliți contacte cu colegii din străinătate care vă vor aduce câteva contracte promițătoare.

În viața personală, pot apărea neînțelegeri cu partenerul din cauza geloziei sau că nu ați respectat promisiunile. Ar trebui să fiți atenți și la noile povești de dragoste, acestea pot cauza diverse probleme. 

CAPRICORN 

În ianuarie aveți șansa să vă consolidați poziția financiară sau să luați o poziție mai promițătoare, trebuie doar să vă străduiți. Luați lucrurile cu înțelepciune, continuați să mergeți spre obiectiv și credeți în voi, iar circumstanțele necesare se vor forma de la sine. Nu faceți promisiuni ușoare, dacă nu sunteți siguri de puterile dvs. Veniturile dvs. vor depinde în mod direct de calitatea muncii pe care o prestați. Acum este foarte riscant să investiți într-un proiect sau să dați cu împrumut. Există o mare probabilitate ca banii să nu vi se întoarcă. Unii nativi ai semnului vor simți o poftă ireprimabilă de călătorie. O schimbare de peisaj sau vacanță în străinătate va fi cea mai bună soluție. Cei care nu pot pleca din diferite motive, potrivit ar fi să caute un nou hobby.

Pe plan personal, luna ianuarie este perioada unei abordări mature a relațiilor, când emoțiile dvs. se vor alinia în conformitate cu logica. Toate ideile false despre dragoste, despre imaginea unui partener ideal vor dispărea. De asemenea, pot exista regrete legate de relațiile din trecut, poate exista șansa de a le returna sau de a le pune punct.

VĂRSĂTOR

Sunteți activ și gata de acte de curaj în ianuarie. Cel mai eficient ar fi să vă concentrați asupra unui obiectiv specific și să mergeți spre el, deși în pași mici, dar încrezători. La locul de muncă fiți atent la ce și cum spuneți. Lucrați fără grabă, gândiți-vă în prealabil la toți pașii și nu vă asumați riscuri inutile. Încercați să comunicați mai mult, orice contact acum este favorabil și va aduce rezultate bune. Nativii creativi, posibil că vor lua o decizie legată de oportunitatea de a face din hobby-ul lor o sursă de venit. Luna aceasta va fi util să mergeți la cursuri de formare profesională sau să începeți să învățați o limbă străină suplimentară, pentru că, atunci când vor exista șanse de promovare, să fiți pe deplin înarmat.

În relațiile de familie, înțelegerea poate fi dificilă. Fiți mai atent la cuvinte, ca să nu vă ofensați accidental partenerul, manifestați înțelepciune, respect și chiar un pic de șiretenie. Organizați mai des seri de familie, plecați în oraș și vizitați rudele. Reprezentanții liberi ai semnului vor avea șansa de a-și îmbunătăți viața personală și de a-și întâlni jumătatea.

PEȘTI

În ianuarie este posibil să aveți nevoie de ajutor în implementarea unui proiect complex sau de sponsori pentru a atinge obiectivele dorite. La locul de muncă veți simți un val de energie și veți putea genera idei care vor avea aplicație practică. Cele mai de succes vor fi proiectele realizate colectiv. Ele nu numai că vor duce la profit, dar pot și întări legăturile. În cazul în care intenționați să obțineți promovare, fiți pregătit să petreceți mult timp la serviciu. Succesul este garantat. La mijlocul lunii ianuarie, veți primi o ofertă neașteptată de la angajator, care vă va obliga să luați o decizie dificilă. Dacă sunteți angajat într-o afacere personală, căutați o nouă abordare pentru a rezolva o problemă mai veche.

În viața personală, nativii liberi au o șansă minunată la începutul lunii să-și întâlnească perechea. Cei care sunt deja într-un cuplu, vor trebui să acorde mai multă atenție partenerului. Acum este momentul potrivit pentru armonizarea relațiilor. Vă veți înțelege mai ușor cu jumătatea dvs., iar în schimb veți primi recunoștință, iubire și energie pozitivă.

Citește și: Horoscopul anului 2022 cu astrologul Sergiu Iordachi. Tigrul Negru de Apă simbolizează puterea ascunsă și anunță schimbări mari