Sunt cinci zodii pe care astrele au decis să le scoată în evidență prin inteligență. Asta nu înseamnă că celelalte nu posedă acest dar, doar că subsemnații sunt favorizați. Îți prezentăm un top al zodiilor sclipitoare, potrivit wowbiz.ro.

Gemeni

Persoanele născute sub semnul zodiacal Gemeni sunt foarte deștepte și pricepute să spună de fiecare dată cuvintele potrivite. Sunt creative și originale. Gemenii au pasiune pentru limbile străine, literatură și artă.

Fecioara

De departe cea mai inteligență zodie din horoscop este Fecioara. Nativii aceștia se pricep de minune la matematică, sunt atrași mereu de calcule și de rezolvarea misterelor. Fecioarele sunt atente la detalii, serioase și meticuloase. Nu au cea mai bună intuiție, însă sunt organizate și disciplinate, rar li se întâmplă să dea greș.

Scorpion

Scorpionii își fixează țeluri în viață și fac tot ce le stă în putință pentru a le atinge. Aceste persoane sunt foarte inteligente, știu să pună întrebările potrivite și să fie mereu informate și pregătite pentru ce urmează. Sunt curioase, se implică în fel și fel de proiecte și știu să rezolve orice problemă le-ar ieși în cale.

Vărsător

Cu un grad ridicat de inteligență, Vărsătorul iese imediat în evidență. Acestor nativi le merge minte, ei văd detalii care altora le scapă. Sunt capabili să înțeleagă lucruri la care alții nici nu s-ar fi gândit. Sunt persoane profunde, uneori cam prea visătoare, dar nu există obiectiv pe care să nu îl atingă, dacă își propun asta. Se va folosi de toate armele pe care le are la dispoziție pentru a obține ce își dorește.

Pești

Poate pentru unii reprezintă o surpriză prezența Peștilor în acest clasament. Când anumite persoane le desconsideră, Peștii știu să își folosească înțelepciunea pentru a ieși în evidență. Dau sfaturi bune, știu să își adapteze discursul în funcție de interlocutor, văd lucruri care poate altora le scapă. Au o intuiție bună și foarte mult noroc. Chiar dacă uneori sunt prea visători, sunt capabili să ia decizii bune chiar și când presiunea le apasă pe umeri.

Sursa: wowbiz.ro

Foto: Pexels.com

Vezi și: 3 zodii cu o inteligență emoțională ridicată – trăsătură importantă în relațiile personale și profesionale