Hidratarea corespunzătoare joacă un rol deosebit de important în sănătatea noastră, deoarece 60% din corpul nostru este format din apă.

Pielea, organul cel mai mare, nu face excepție, fiind formată din apă în proporție de 64%.  Ea îndeplinește diverse funcții, iar una dintre cele mai importante este cea de protecție față de factorii externi.

Lipsa de apă duce la un nivel mult mai mic de protecție și la o piele vizibil uscată, piele „care ține”, piele cu tendință de descuamare sau mâncărime. Aspectul general al tenului devine mai tern, aspru acest lucru fiind terenul perfect pentru instalarea ridurilor, sau accentuarea liniilor fine deja existente.

Ivatherm a ales pentru Aquafil, gamă destinată pielii deshidratate, un ingredient inovant, premiat cu Premiul Nobel in 2013. Acest ingredient se numește Aquaphyline și are ca principiu de acțiune, creșterea fluxului de apă din interior și menținerea apei, evitând pierderea transepidermică.

Aquafil reușește prin acest ingredient inovant să redea pielii luminozitate, pielea va deveni mai netedă și moale, ridurile mai puțin vizibile și pielea ta va simți o stare de confort încă de la prima utilizare.

Pentru a putea răspunde tuturor nevoilor, Ivatherm a creat două variante ale cremei: Aquafil Rich cu o textură onctuoasă pentru piele deshidrată, uscată și Aquafil Light, cu o textură lejeră și fină, pentru piele deshidratată normală – mixtă.

Nu uita să bei suficientă apă zilnic, să eviți băuturi precum cafea (care accentuează deshidratarea), include mâncăruri bogate în acizi grași (somon, ulei de măsline, nuci, etc) și folosește creme potrivite tipului tău de ten.

Caută in Farmaciile Familia pachetele promoționale pregătite de Ivatherm și bucură-te de Loțiunea Micelară CADOU!

P

Distribuie articolul: