În curând va fi „sărbătoare” și pe strada fanilor filmului de ficțiune „Harry Potter”, nu doar pentru iubitorii serialului „Sex and the City”. Cel puțin așa afirmă publicația britanică The Sun, spunând că „micul vrăjitor” urmează să se reunească cu „prietenii lui” pe platoul de filmare. Se zvonește că Daniel Radcliffe, Ruper Grint și Emma Watson îi vor juca din nou pe Harry Potter, Ron și Hermione. Noul episod va fi programat să coincidă cu aniversarea a 20 de ani de la premiera mondială a primei părți a francizei filmului „Harry Potter”.

Se zvonește că studioul Warner Brothers va începe filmarea noului episod special la sfârșitul acestei luni, iar la producția sa vor lua parte și alți actori care s-au filmat în episoadele precedente. Potrivit tabloidului, acest film va recrea mai multe scene „legendare” din primul film, inclusiv întâlnirea eroilor în Hogwarts Express și pe platforma 9 3/4 și la balul de Crăciun.

Încă nu există o confirmare oficială din partea companiei care filmează lungmetrajul, toate detaliile proiectului fiind confidențiale.

„Acest film va fi plin de mister, pentru că cei care lucrează la franciză, vor să atragă talente. Va fi grozav dacă ei se vor descurca cu această sarcină și vor propune actorilor mai mulți bani pentru această reuniune”, a spus un insider într-un interviu oferit revistei The Sun.

Actorul Harry Potter, Daniel Radcliffe, a făcut o aluzie încă anul trecut la un posibil eveniment de amploare dedicat celei de-a 20-a aniversare. Apoi, la o conferința online dedicată aniversării de 19 ani de la lansarea primului film, Radcliffe a spus că „aceasta este doar o repetiție a nostalgiei în care ne vom scufunda la anul viitor”. Ei bine, Daniel, se pare că fanii sunt gata!

Sursa: spletnik.ru