Cei care au urmărit noutățile recente cu privire la viața cântăreței americane Gwen Stefani, sunt la curent cu faptul că aceasta a trecut printr-o despărțire de soțul ei - muzicianul englez Gavin Rossdale. Suferința care o măcina în interior a motivat-o să-și schimbe radical look-ul. Mai nou, a lansat și piesa „Used To Love You”, videoclipul căreia ilustrează chiar despărțirea pe care a suportat-o recent.

În cei 13 ani de relație cu Gavin Rossdale, Gwen a trecut prin tot felul de peripeții. În 2004, un test ADN a demonstrat că Rossalde este, de fapt, tatăl fiicei pe care a născut-o fotomodelul Daisy Lowe. Cântăreața și-a iertat soțul atunci, însă acea rană avea să o doară din nou 11 ani mai târziu, adică în 2015.

Acum câteva zile, Gwen Stefani a lansat una dintre cele mai tulburătoare creații din cariera sa muzicală. Piesa „Used To Love You” ascunde propria poveste amoroasă, la fel ca și videoclipul. Versurile vorbesc de la sine. „Credeam că am fost cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat în viață” – e doar un exemplu de vers care trădează implicarea emoțională a artistei.

În clip, Gwen trădează un chip îndurerat, care nu ascunde durerea, ci din contra – o subliniază.

În doar 2 zile de la lansarea videoclipului, acesta a adunat peste 1,3 milioane de vizualizări.

Foto: captură video, usmagazine.com

Distribuie articolul: