După moda blugilor rupți, o nouă tendință pare să-și facă loc în această nișă: jeanșii cu pete de iarbă și de pământ, care arată de parcă i-ai fi folosit la plantat copaci și flori în grădină. 

Gucci este ținta unui val de ironii după ce a lansat un model de jeanși cu pete false de iarbă, la prețul de 650 de euro. Trendsetterii au păreri împărțite în privința pantalonilor din denim “murdar” incluși de compania italiană în colecția toamnă/iarnă 2020, notează ReadSector.

Brandul italian de lux a lansat jeanșii din material denim organic vopsit ecologic cu pete care dau senzația unor urme de iarbă în zona genunchilor, la prețul de 650 de euro perechea. Gucci a anunțat că materialul a fost tratat special pentru a avea un aspect învechit.

Jeanșii cu aspect vechi și murdar au fost lansați la un an după ce brandul italian a făcut aceeași mișcare cu o pereche de pantofi sport cu aspect uzat care costa 870 de dolari. Gucci a anunțat atunci că s-a dorit ca acești pantofi să trădeze cât mai mult influența modei anilor ’70.

Distribuie articolul: