Este una dintre cele mai cotate modele din prezent și un adevărat exemplu pentru multe femei. Recent aceasta a devenit mămică, iar la scurt timp după naștere, revenind rapid la formele de odinioară și „uitând” de concediul de îngrijire a copilului, și-a continuat cariera de model. Prezentările de modă sau shooting-urile foto presupun transformări de look, astfel Gigi a trecut printr-o nouă schimbare a nuanței părului și mai mult de atât, o tunsoare mai scurtă decât cea cu care ne-am obișnuit.

După ce la începutul lunii martie Gigi Hadid a devenit roșcată în toată legea, pentru prezentarea fashion show-ului toamnă/iarnă Versace, la doar o lună de atunci, se pare că modelul se pregătește pentru un nou look.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi a împărtășit o imagine în care apare cu părul blond platinat cu reflecții calde, totodată renunțând la părul lung în favoarea unei tunsori „scurte” – un bob lung care îi vine perfect. Această schimbare de look a fost realizată de același hairstylist care o transformase recent în roșcată.

Dacă ți-ai propus să-ți schimbi nuanța părului și nu știai pentru ce culoare și tunsoare să optezi, află că look-ul adoptat de Gigi este printre cele mai în vogă în acest sezon. Vezi care sunt tendințele 2021 în materie de tunsori și colorări ale părului pe care le adoră vedetele Instagramului (Galerie)

Ai renunța la părul lung pentru o astfel de transformare?

Citește și: Vopsești sprâncenele în culoarea părului? Hairstylistul vedetelor din România ne spune dacă e necesară această procedură (Video)