Pe lângă o voce inconfundabilă și un succes remarcabil în muzică, Geta Burlacu a mai cucerit „un munte”. Interpreta a luat masterul în psihologie.

Acum câțiva ani, interpreta Geta Burlacu a ales să treacă printr-o nouă provocare și, pe lângă muzică, care a consacrat-o, a decis să-și construiască o carieră în domeniul psihologiei. Artista a devenit studentă la master, iar zilele trecute și-a luat diploma. Astăzi, aceasta este specialistă în psihologie cu acte în regulă.

Geta Burlacu a urmat programul de master la USM, Facultatea Psihologie şi Ştiințe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială. Interpreta și-a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali prin intermediul paginii personale de facebook:

„Mă mândresc cu tot ce am obţinut: cunoştinţe, experienţă, oameni. Încredere şi o stimă de sine pe merite. Mulţumesc şi cuprind cu drag pe toţi care mi-aţi fost alături şi m-aţi susţinut. USM Universitatea mea❤️”.

Prietenii, colegii de breaslă s-au întrecut în comentarii de laudă și urări frumoase, căror ne alăturăm și noi și îi aducem sincere felicitări!

Fie că aveți 20 de ani, fie că aveți 30, 40, 50 și mai mult, dacă aveți un vis, niciodată nu-i târziu să-l realizați!

Geta Burlacu este laureată şi premiantă a nenumăratelor festivaluri internaţionale de jazz, de muzică uşoara şi folclor din ţări precum România, Franţa, Germania, Spania, Danemarca, Ucraina, Belarus, etc.

La data de 10 noiembrie 2016, Geta Burlacu a fost distinsă cu titlul onorific de artist emerit al Republicii Moldova „pentru activitate de creație prodigioasă, contribuție la promovarea valorilor culturale și înaltă măiestrie profesională”.

Sursa: Facebook.com


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA