Tatăl gemenilor în vârstă de trei ani, George Clooney, știe cât de obraznici pot fi copiii. Actorul a împărtășit o metodă dovedită care îl ajută să calmeze copiii, și este una foarte amuzantă. 

În ultima perioadă, George Clooney este foarte activ la capitolul interviuri. Recent, actorul în vârstă de 59 de ani a mărturisit cum a cerut-o în căsătorie pe soția sa, dar și faptul că deja timp de 25 de ani se tunde independent. Într-un nou interviu, Clooney, tatăl gemenilor Alexandra și Ella, de trei ani, explică cum să îi liniștești pe copiii obraznici.

„Când copiii tăi au trei ani, încerci să-i ții sub control. Am descoperit o modalitate de a-i face să se comporte bine și chiar funcționează. Când copiii încep să se comporte nu chiar bine, mă prefac că vorbesc cu Moș Crăciun”, spune Clooney.

„În timp ce copiii sunt zgomotoși în camera lor, mă duc la ușa închisă și spun: „O, salut Moșule!” Și răspund cu o altă voce:„Ho-ho-ho!” Îl întreb pe Moș Crăciun ce face aici, iar el răspunde că a vrut să se asigure dacă copiii se comportă bine. Copiii din cameră răspund „Da, Moș Crăciun, ne comportăm bine!” Apoi Moș Crăciun pleacă, copiii părăsesc camera și se comportă mult mai bine”, spune actorul.

George a adăugat că această metodă va funcționa doar în ajunul Crăciunului, așa că în viitor va trebui să vină cu un alt mod de a-i liniști pe copii. „Nu știu încă cum să interpretez vocea Iepurașului de Paști”, a glumit actorul.

Sursă: glamour.ru