Dacă urmărești reality show-ul „Ferma” de la PRO TV, atunci ești la curent că fostul soț al Andreei Bălan și-a refăcut viața amoroasă. Acesta s-a îndrăgostit de Viviana Sposub, concurentă și ea în reality show-ul de la PRO TV. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut și chiar dacă nu și-au dorit să se îndrăgostească se pare că acest lucru deja s-a a întâmplat. 

Cei doi sunt de nedespărțit. Se sărută, se țin de mână și iși fac declarații de dragoste și asta chiar sub ochii Andreei Antonescu, colega și prietena Andreei Bălan. Antonescu fiind una dintre concurentele reality show-ului.

Actorul i-a mărturisit prezentatoarei TV de ce s-a încheiat căsnicia sa cu Andreea Bălan, dar și care sunt planurile sale de viitor. Potrivit acestuia, cântăreața a fost cea care i-a subminat în timpul căsniciei încrederea în forțele proprii, spunându-i în permanență că ceea ce face ea în carieră este mult mai important decât ceea ce face el.

Amintim că George Burcea și Andreea Bălan au două fetițe împreună, dar au decis să divorțeze după ce, potrivit cântăreaței, George ar consuma substanțe interzise.

Foto: PRO TV