Despre Alexandru Comerzan a aflat o țară întreagă în urma concursului celebru „Chefi la cuțite”, desfășurat în România, pe care acesta l-a câștigat. Bucătar chef, cu experiență și studii în Italia, și cu multe realizări în bucătărie la restaurante celebre de la noi, Alexandru este primul erou al proiectului video realizat de Klumea, „Artizanii Gustului”.

În episodul I al proiectului, Alexandru povestește despre experiența sa în cadrul acestui concurs, despre cum a ajuns să fie bucătar, despre cum se întâmplă în bucătăria unui restaurant de succes și de ce un bucătar chef nu poate fi și șef de restaurant. La fel, în cadrul proiectului, despre Alexandru Comerzan au vorbit și membri ai familiei sale: soția și sora sa, dar și antreprenori, bloggeri de la noi, dar și interpretul Adrian Ursu. La finalul episodului, bucătarul a avut provocarea de a reinventa rețeta găluștelor tradiționale, sub o altă formă, mai modernă, dar cu aceleași ingrediente.

Urmăriți mai jos „Artizanii Gustului” cu Alexandru Comerzan:

„Un flăcău de la Cimișlia cucerește România la concursul „Chefi la cuțite”.
O poveste bună de servit cu un vin bun de la Chateau Vartely Winery
Un proiect Klumea, realizat cu susținerea financiară a U.S. Embassy Moldova, IREX in Moldova și Patronii K Lumea.
Dacă ți-a plăcut și vrei să continuăm cu sezonul II, devino Patron K Lumea pe Patreon”, a scris Nata Albot într-o postare pe pagina sa oficială.

 

Vezi și: Premieră! „Artizanii Gustului” – istoria celor mai buni bucătari din Republica Moldova (Foto)