Încă o fotografie postată de Georgina, logodnica fotbalistului Cristiano Ronaldo, a captat atenția urmăritorilor de pe Instagram, înduioșând iarăși o mulțime de inimi. 

Căpitanul echipei naționale de fotbal a Portugaliei, a devenit pentru a patra oară tătic în luna noiembrie, atunci când modelul Georgina Rodriguez a dat naștere fiicei sale, Alana Martina.

De curând, Georgina a mai publicat o fotografie pe Instagram ce cuprinde întreaga lor familie. Cristiano și viitoarea lui soție stau așezați pe o canapea, fotbalistul ține în brațe pe fiica lui Eva, iar Georgina pe fetița proaspăt-născută. Fiul mai mare al lui Ronaldo, Cristiano Jr., care deja, la fel, este bărbatul familiei, îl ține și el pe brațe pe frățiorul Matteo.

Crear contigo el amor y hacer contigo la vida

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) pe

Citește și: Iubita lui Cristiano Ronaldo, pentru prima dată pe coperta unei reviste alături de fiica sa

Toată lumea deja cunoaște că Cristiano Jr. și Gemenii Eva și Matteo sunt de la mame-surogat. Cu Georgina Rodriguez a început să se întâlnească la sfârșitul anului trecut, iar la începutul anului 2017 a devenit cunoscut faptul că modelul așteaptă un copil. În vara anului viitor, Ronaldo și Rodriguez intenționează să se căsătorească.