Cauți ochelarii care se potrivesc perfect personalității tale? Rețeaua de magazine Astro Optica vine cu soluții simple la prețuri accesibile. Pe site-ul Astro Optica găsești rame de orice formă, atât pentru copii cât și pentru maturi, cu reduceri de până la 70%. Poți alege dintr-o gamă diversă de branduri (peste 90 de producători), în funcție de preț și preferințele tale. Specialiștii din cadrul filialelor Astro Optica îți vor oferi consultanță profesionistă pentru o vedere impecabilă. 

Un raport calitate-preț avantajos și grija față de client sunt două lucruri esențiale pentru Astro Optica.

Pe AstroOptica.md găsești o gamă diversă de ochelari de vedereochelari de soare și lentile de contact pentru toate gusturile.

Motorul de căutare al site-ului îți permite să alegi ochelarii în funcție de preț, tipul ramei și materialul din care este făcută.

Sunt peste 90 de branduri de producători. Astfel, de exemplu, ochelarii de marca Battatura (brandul premiat în cadrul expoziției SILMO de la Paris) pot fi procurați cu prețul care începe de la 550 de lei. Prețurile pentru ochelarii Guess încep de la 350 de lei, iar cele pentru ochelarii Olieviero Contini încep de la 450 de lei.

Poți beneficia de reduceri de până la 50% la anumite colecții. Dacă te înregistrezi pe site, obții un card de reduceri de 10%.

După ce ți-ai ales rama oftalomologii salonului te vor ajuta să găsești lentile potrivite pentru o vedere perfectă.

Meșterii Astro Optica transformă preferințele tale în realitate în cel mai scurt timp. Procesul de fixare a lentilei în rama de ochelari se efectuează cu o precizie și acuratețe maximă.


Astro Optica nu oferă doar produse și servicii, ci vine cu o viziune: astăzi ochelarii sunt mai mult decât o necesitate medicală, ei își au un rol important la formarea unui stil și a unei ținute personale – astăzi ei te reprezintă!

Filialele Astro Optica:

  • Str. Armenească 27B
    Tel: 022 210 837
  • Str. Armenească 47
    Tel: 022 843 757
  • Str. Bănulescu-Bodoni 41
    Tel: 022 928 811

Ore de lucru:
Luni-Vineri: 9:00 – 18:00;
Sâmbătă: 9:00 – 16:00;
Duminică: zi de odihnă

P.

Distribuie articolul: