Cu o ramă rotundă sau dreptunghiulară, accesorizată ca o bijuterie sau clasică și statement, ochelarii completează perfect o ținută fashion, mai ales în timpul unui defileu. În stiluri absolut diferite, modelele de ochelari de la Felicia Optic Center au însoțit câteva dintre colecțiile prezentate pe podiumul celei de-a V-a ediții Prive Fashion Events.

Masculinitate și mister

O pereche de ochelari de soare sau de vedere completează perfect o ținută masculină, fie ea clasică sau cu influențe sportive. Pentru colecția masculină prezentată de brand-ul Viggo au fost aleși ochelari negri sau degrade, care să pună în valoare stilul extravagant al ținutelor.

 

 

Influențe minimaliste

Ochelarii minimaliști, cu ramele foarte subțiri își au farmecul lor – dau întregii ținute o alură „curată”. Optează pentru ei dacă ai ales un outfit mai colorat (ca cel al ținutelor Andaleya) în această toamnă și dă iluzia că nu ai ochelari, chiar dacă îi porți mereu cu tine.

 

O notă clasică

Ochelarii clasici dreptunghiulari nu se vor demoda niciodată. Aceștia adaugă o notă de eleganță ținutei, iar bărbatului ce îi poartă o alură intelectuală, după care femeile se topesc. Deci, vor fi adevărați cuceritori.

 

 

Cromatica toamnei

Moda ochelarilor colorați migrează și în sezonul toamnă-iarnă. Felicia Optic Center urmează tendințele și ne-a propus în prezentarea Prive Fashion Events câteva modele foarte îndrăznețe, pentru femei care aleg să pună accent pe roșu în accesorii. Dă stil oricărei apariții cu o ramă de ochelari roșii sau o pereche „all red”.

 

Principala bijuterie

Alte trei tendințe ale anului sunt perfect combinate în mai multe modele de ochelari cu ramele rotunde, asortate cu pietre – adevărate bijuterii purtate pe ochi. Dacă nu preferi opulența, alege ramele rotunde subțiri, cu accentul pe culoarea lentilelor sau efectul de scadență al culorilor – perfect anotimpului rece. Fii cool, accesoriile te ajută!

 

Găsește o varietate mare de modele și branduri de ochelari de soare și vedere la Felicia Optic Center – cel mai cool loc din Chișinău care îți personalizează ținuta cu mult stil.

P