Constantin Țuțu preferă accesorii de marcă. În timp ce participa, împreună cu alți parlamentari, la acțiunea de donare a sângelui, organizată astăzi în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, deputatul democrat a fost surprins purtând o pereche de ochelari de soare a căror valoare este de cel puțin câteva sute de de euro.

Este vorba despre marca „Cartier”. Astfel, pe site-ul brand-ului, cea mai ieftină pereche de ochelari de soare pentru bărbați aflată în comercializare este de 545 de dolari americani, iar unele produse depășesc și 2.000 de dolari.

Pe un magazin online am găsit și o pereche de ochelari (Cartier Santos Dumont Extreme) ce pare a fi identică cu cea pe care o poartă deputatul PD. Prețul accesoriului este de 688 de lire sterline, echivalentul a circa 780 de euro.

Aceeași pereche de ochelari de soare o găsim și pe ebay, la prețul de 300 de lire. Vânzătorul specifică însă că deși produsul este nou, nu are etichete. Într-un alt anunț pe gigantul ebay, o pereche foarte asemănătoare se vinde cu 375 de euro.

Pe un alt magazin online am găsit o altă pereche de ochelari foarte asemănătoare cu cea pe care o poartă Țuțu. De această dată accesoriul are prețul de 1.352 de dolari.

Distribuie articolul: