Mihaela ne demonstrează că machiajul poate deveni o capodoperă.  Artista impresionează prin lucrări inedite și originale. Talentul său este apreciat de artiștii autohtoni, dar și de cei de peste hotare.

Mihaela Cantemir a colaborat cu artiști precum Claudia Pavel (Cream), Adrian Ursu, Lia Taburcean, Alexandru Mătrăgună etc.

În 2020, Mihaela Cantemir s-a mutat în SUA, însă nu a renunțat la pasiunea pentru machiaj. Pozele cu lucrările sale au fost publicate în revistele din întreaga lumea.

Ne-a impresionant talentul său extraordinar, atenția la detalii și originalitatea. Mihaela Cantemir declară că vrea să iasă din standardele impuse și să realizeze opere de artă. O lucrare poate dura 5-7 ore.

Inspirată de look-ul lui Doja Cat de la prezentarea de modă Schiaparelli, artista de machiaj a creat un look asemănător timp de 13 ore, artista de machiaj a creat un look asemănător timp de 13 ore, lipind aproape 40.000 cristale colorate. 

 

O fire  creativă, pune multă pasiunea în fiecare lucrare a sa. Savurează fiecare clipă și  pentru ea  procesul de creare e relaxant.

Inspirație poate deveni orice începând de la desenele animate, eroi din filme până la prezentările de modă, diverse creații ale altor artiști, designerilor, diverse trenduri, pe  care le implementează și adaugă detalii speciale si astfel creează o lucrare originală și autentică.

Machiajele pe care le-a realizat pun în valoare talentul său extraordinar. Mihaela Cantemir este un artist complet, care vrea să facă lumea mai frumoasă prin arta sa.

 

Distribuie articolul: