Revista Forbes a  recalculat averea proprietarei companiei cosmetice Kylie și a exclus-o din lista miliardarilor. Ba mai mult, reprezentanții Forbes au demonstrat că aceasta și-a exagerat averea. 

Sursă: glamour.ru

Modelul american în vârstă de 22 de ani și proprietara companiei cosmetice, Kylie Jenner, nu mai este pe lista miliardarilor. Echipa revistei Forbes i-a reevaluat starea financiară și a aflat că astăzi are mai puțin de 900 de milioane de dolari. Recalcularea stării lui Jenner a fost posibilă după ce gigantul cosmetic, Coty, a dezvăluit câteva documente care confirmă că modelul a exagerat succesul afacerii sale de ani de zile.

„Kylie Jenner a exagerat succesul afacerii sale de ani buni”, au spus reprezentanții Forbes. Potrivit documentelor Coty, în 2019 compania a cumpărat 51% din marca Kylie Cosmetics – după achitarea impozitelor, Kylie Jenner a primit 340 de milioane de dolari. De asemenea, publicația a avut în vedere că veniturile Kylie Cosmetics, precum și ale altor companii de înfrumusețare, au scăzut din cauza pandemiei coronavirusului.

Reamintim că în martie 2019, Forbes a numit-o pe Kylie Jenner, în vârstă de 21 de ani, cea mai tânără miliardară din istorie. Astfel, Kylie a doborât recordul fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, care a câștigat primul său miliard la 23 de ani.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: