Presa occidentală relatează că un infractor a intrat pe teritoriul casei lui Kylie Jenner. El a încercat să folosească un exploziv. 

Citește și: Un infractor înarmat s-a furișat pe lângă casa Arianei Grande și a amenințat paza! Vezi care a fost motivul

Pe 29 septembrie, un bărbat a intrat în vila din Los Angeles a vedetei. A trecut gardul și a folosit explozive. Publicația din America TMZ raportează că Kylie nu era în acel moment acasă.

Atacatorul a deteriorat o bună parte din proprietatea vedetei, suma daunelor este estimată la 1 200 de dolari. Potrivit surselor, cu puțin timp înainte de incident, bărbatul a cerut de la paznicii vilei o întâlnire cu Kylie, dar aceștia l-au refuzat. La scurt timp, bărbatul s-a întors cu o valiză plină de pirotehnică.

Bărbatul a intenționat să intre în casă și să „arunce în aer întreaga casă”. Cu toate acestea, oamenii legii s-au prezentat la fața locului la timp și infractorul a fost reținut și dat în urmărire penală pentru vandalism.

Reamintim că anul trecut, un alt bărbat la fel a încercat să pătrundă în casa vedetei și aproape că a reușit! Individul a confundat casa și a intrat la vecinul lui Kylie: jucătorul NBA Demar DeRozan, care a fost lovit de infractor. Sportivul a fost găsit inconștient lângă camera unde se jucau copiii lui.

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: