În perioada sarcinii, organismul femeii este supus unor transformări considerabile, transformări care-i accentuează feminitatea și frumusețea. Kylie Jenner este conștientă de magia perioade pe care o trăiește. Aceasta este în așteptarea celui de-al doilea copil și. de cele mai dese ori, optează pentru ținute care nu fac decât să-i accentueze burtica rotunjită. 

De curând Kylie Jenner, în vârstă de 24 de ani și iubitul ei, Travis Scott în vârstă de 30 de ani, vor deveni părinți, pentru a doua oară. De când Kylie a făcut anunțul, aceasta nu mai încearcă să-și ascundă burtica vădit rotunjită, ba dimpotrivă, o accentuează cu ajutorul ținutelor pentru care optează.

Recent, a publicat în mediul online o serie de fotografii în care apare într-o salopetă mulată roșie care îi conturează frumos formele. Ținuta vedetei este un cu adevărat îndrăzneață, așa cum Kylie a optat pentru un total red look. Însă, toate piesele vestimentare se potrivesc bine între ele și formează într-un final o imagine foarte armonioasă.

Termenul sarcinii și sexul viitorului bebeluș sunt detalii pe care Kylie, încă, le ține în secret. De fapt, chiar și faptul că vedeta a anunțat despre a doua sarcină este destul de surprinzător. Amintim, că prima sarcină a fost ținută în secret până în ultimul moment, iar internauții au aflat că vedeta a devenit mamă pentru prima oară doar după nașterea copilului.

Kylie nu a ascuns niciodată că visează la o familie mare și, potrivit insiderilor, ea și Travis și-au dorit de mult un frate sau o soră pentru fiica lor mai mare. Când au aflat că în cele din urmă au reușit să conceapă un copil, cei doi au fost foarte fericiți, la fel a fost și Stormy, fiica lor în vârstă de 3 ani.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Sursa foto & video: Instagram

Distribuie articolul: