Gerard O’Donovan, fondator și CEO al „Noble Manhattan Coaching”, cea mai veche școală de coaching din Europa vine la Chișinău. Evenimentul, special creat pentru oameni curajoși, deschiși și cu viziune, pune la dispoziție instrumente despre coaching și oferă sprijin fiecăruia în vederea creșterii performanței că viitor coach. Seminarul se va desfășura pe 15 Decembrie 2018. 

Noble Manhattan Coaching se află în topul companiilor de coaching din Europa și printre primele patru la nivel internațional. A fost înființată în 1993 în Marea Britanie și operează în 28 de țări din Europa, America, Asia, Australia și Africa. Noble Manhattan Group oferă cursuri și certificări de coaching și de formare coachi în organizații profesionale acestea fiind acreditate de Institutul de Leadership și Managemanet – ILM (de nivelul 3-7), de Federeatia Internațională de Coaching (ICF) și Autoritatea Internațională pentru Coaching și Mentoring Profesionist – IAPC&M.

Întâlnirea cu Gerard O’Donovan este un eveniment care îți oferă prilejul de a-l cunoaște pe unul dintre cei mai renumiți speakeri motivaționali și inspirationali din lume. Evenimentele de acest tip sunt o modalitate excelentă de a te informă cu privire la cursurile și formările necesare pentru a te pregăti că Life Coach, Executive Coach sau Corporate Coach.
Află mai multe detalii despre Gerard O’Donovan și compania lui.

Ești trainer, antreprenor, manager, consultant, HR Specialist sau pur și simplu îți dorești să modelezi oameni și companii? Participă la eveniment și vei află cum îți poate fi de folos coachingul în CARIERĂ sau PROFESIE în cadrul Introducerii în Coaching din Chișinău.

Rezultatele workshop-ului
Participând alături de Gerard O’Donovan la workshop-ul „Introducere în Coaching” vei dobândi o înțelegere aprofundată asupra istoriei și creșterii spectaculoase a coaching-ului, asupra diferitelor tipuri de coaching, a diferențelor dintre terapie și consiliere și, cel mai important, vei înțelege de ce este atât de popular coaching-ul în mediul personal și de business.
În cadrul workshop-ulului „Introducere în Coaching” de la Chișinău vei putea experimenta o demonstrație de coaching concepută după unul dintre cele mai de succes modele, iar la sfârșit vei înțelege puterea și eficacitatea acestui model. După evenimentul de la Chișinău, vei putea utiliza și tu acest instrument de coaching fără nicio barieră.

Evenimentul „Introducere în Coaching” de la Chișinău este organizat în parteneriat cu Diana Moraru, CEO al Internațional Coaching Solutions.

 Te poti inregistra accesand urmatorul link!
👉 https://bit.ly/2QiPYfF

Rezervă-ți AICI un loc, iar dacă ai întrebări dă un mesaj la adresa de email info@coachdianamoraru.com

Data limita a incrierilor este de 10 Decembrie 2018.