Am discutat într-un interviu cu Larisa Cepoi despre coaching. Larisa este Life&Business Coach și Ambasador Coaching în Republica Moldova, iar această ocupație dă rezultate zi de zi, palpabile și numărabile. Aflați la ce te ajută coachingul și cum se întâmplă ședințele individuale și cele pentru echipe.

„Am îmbrățișat această profesie acum 3 ani, studiind la Școala Noble Manhattan Coaching din Marea Britanie. Cunoștințele dobândite m-au ajutat să privesc altfel lucrurile la nivel personal și să aplic abilitățile și instrumentele din coaching ca manager, devenind Ambasador Coaching în Moldova. Coachingul este despre performanță, despre încredere, sprijin, despre a asculta și a ne lăsa de prejudecăți, tipare, etichete și presupuneri. Coach-ul este persoana care niciodată n-o să recomande, n-o să se dea cu părerea sau să-și impună părerea”, ne spune în cadrul interviului Larisa Cepoi.

„Instrumentele și tehnicile deprinse într-o Școala de Coaching Noble Manhattan din UK sunt foarte amănunțit explorate, deci le poate aplica în orice domeniu din ariile vieții: Carieră, sănătate, sport, management sau familie. Din experiența mea în Republica Moldova, dar și din ședințele cu cei din diasporă, moldovenii stabiliți peste hotare, am activat în Coaching pe domeniul personal, profesional – de schimbare a carierei, de clarificare a rolului pe care îl îndeplinește în funcția în care se află și pe rolul managerial în echipă. Am identificat ideile liderului și obiectivele cu echipa, ca ulterior managerul să găsească calea cea mai bună pentru o conlucrare cât mai productivă. Măiestria coach-ului de a nu forța lucrurile și a clientului de a fi maxim deschis generează succesul pe termen lung. Iar ședințele se întâmplă nu mai des decât o dată pe săptămână, clientul având anumite teme pe acasă sau sarcini pe care trebuie să le facă”, menționează Ambasador Coaching în Republica Moldova.

„În Săptămâna Internațională a Coachingului, ne alăturăm cu bucurie coachilor din întreaga lume și oferim publicului interesat servicii de coaching gratuit 🌤🧩🔑. Dacă simți că ai nevoie de mai multă claritate 💫 sau pur și simplu să 🎯 experimentezi beneficiile unei sesiuni de coaching, Înscrie-te aici 🔶 http://bit.ly/2LCsesion 🔶 săptămâna aceasta . În funcție de numariul de înscrieri, programările vor fi efectuate în perioada următoare. 🤚 Suntem dedicați să SPRIJINIM, INFORMĂM, ADUCEM VALOARE”, menționează pe pagina Noble Manhattan Moldova echipa de coaching support.

Vezi interviul LIVE complet pe pagina EA.md.