Tradiționalele noastre interviuri LIVE se lasă cu multe mesaje după, chiar dacă în timpul transmisiunii nu avem parte de foarte multe întrebări. Ei bine, fanii Marianei Mihăilă ne-au demonstrat că sunt admiratori adevărați: mesajele au curs gârlă, aprecierile la fel, iar la final, artista i-a răsplătit pe toți cu o piesă interpretată live.

Ce face în carantină?

„În condiții de casă nu prea avem de ales, nevoia ne învață și suntem noi make-up artiști și proprii noștri stiliști. Este o perioadă cu care deja ne-am acomodat, pot spune. Da, ne-a oprit de la multe chestii, de la activitatea artistică practic, însă petrecem mai mult timp cu familia și aici e un mare avantaj – chiar îmi place că suntem cu toții împreună. Gătim împreună cu soțul, sunt mai mult timp cu copilul meu, dar iată că avem parte de premiere cum este acest interviu cu tine”, ne-a spus interpreta.

Felicitări online pentru admiratori

„După un live pe care l-am făcut pe pagina mea oficială, de când stăm acasă, m-a contactat o doamnă să mă roage să fac un filmuleț, o postare personalizată pentru mama ei ca felicitare de ziua de naștere. Apoi a mers de la sine, cu cereri atât pe pagina mea de Facebook cât și de Instagram. Sunt surprize online care nu aduc virusul acasă, dar aduc bucurie imensă celor pe îi felicit. Încerc să personalizez totul cu poze de familie, cu piese adecvate vârstei sau ocaziei”, dezvăluie Mariana.

Un videoclip care abia așteaptă lansarea

„Am marele noroc să fi filmat în martie un videoclip la o piesă nouă, pe care încă nu am lansat-o. Piesa este scrisă de Yan Raiburg, iar textul îmi aparține. În filmare sunt oameni simpli, dar le-am redat poveștile reale, de viață în clip. Sper tare mult ca în luna mai să iasă acest produs muzical, este vesel, de dragoste, de flori – sper foarte mult să placă tuturor. Chiar e momentul oportun acum să facem ceva nou în perioada asta – chiar poate va fi de bun augur pentru creație”, mai spune în interviu Mariana Mihăilă.