Coaching Support Group a organizat o nouă întâlnire la Chișinău care a avut drept scop promovarea și conștientizarea publicului cu privire la coaching și la beneficiile oferite de coaching. Este al doilea eveniment de acest tip, dupa lansarea grupului de către Noble Manhattan powered by PCT, la începutul lunii februarie. 

Următorul eveniment Coaching Support Group Chisinau va avea loc la London Butique Hotel pe data de 11 aprilie, între orele 18:30-20:30, iar speaker-ul ediției va fi Angela Gladei, care va vorbi despre „Inside-out leadership”. Înscrie-te gratuit AICI.

Întrunirea Coaching Support Group din 7 martie s-a desfășurat la Hotel London din Chișinău, sub titulatura „Capitalul identitar. Trebuie? Aleg… Vreau!”. Invitata acestei ediții a fost psihologul Ana Niculăeș, fondatoarea cabinetului de psihologie „Consuela”. În a doua parte a evenimentului s-au desfasurat activitati de peer-coaching, mastermind și coaching gratuit.

Impresiile participanților

„Cu ajutorul exercițiilor practice am învățat că pot avea armonie în cele 3 mari sfere ale vieții: individ, familie și societate. Cel mai impresionant moment a fost când am citit listele cu: ce am dreptul și ce nu sunt obligată să fac. Acum mai des spun „NU” fără să dau explicații. Sunt Eu și restul, iar sacrificiile mele nu vor fi de folos la nimeni”, spune Oxana Camerzan, Fondator VOX Marketing.

„Sunt în perioada în care îmi place să trăiesc experiențe noi și să fiu inspirată de oamenii de succes din anumite domenii de activitate. De aceea aleg să vin cu drag la evenimentele organizate de Coaching Support Group de la Chișinău. Insight-ul trăit de mine personal la evenimentul din 7 martie, m-a ajutat să conștientizez că o planificare corectă a timpului liber este cheia reușitelor personale și profesionale.

Am întâlnit persoane care să reușească cu brio acest lucru și care mi-au ridicat câteva semne de întrebare despre cum ar fi necesar să îmi organizez timpul cât mai bine pentru a avea rezultate excepționale la studii, pentru a avea suficient timp, pentru a practica hobby-urile pe care le am, pentru a ieși să mă distrez cu prietenii. De aceea acum țin la îndemână agenda și planific în detaliu activitățile,  am început să am mai multă productivitate, și simt că trăiesc viața cu intensitate”, declară Natalia Copetinschi, studentă la medicină.

„În cultura din societatea noastră se pune foarte multă presiune pe statutul și rolul social al bărbatului. De multe ori, ne pierdem pe noi înșine în activitățile care le desfășurăm fiind presați de termene limită, de așteptările pe care le au ceilalți de la noi și uităm să ne axăm pe ceea ce este important și ne aduce satisfacție.  Eu personal pot menționa, după participarea la eveniment am decis că nu voi mai face anumite acțiuni din cauza că trebuie făcute ci voi alege să le duc la îndeplinire dacă sunt conforme cu principiile mele de viață și năzuințele interioare.

Master-mindul este un instrument eficient pentru a găsi soluții practice iar munca în echipă facilitează procesul. Voi reveni cu drag la evenimentele organizate de Coaching Support Group și vă mulțumesc pentru experiența oferită”, declară Vitalie Caracaș, antreprenor.

Mai multe detalii despre evenimentele lunare desfasurate de Coaching Support Group puteti găsi pe paginele de Facebook: Coaching in Chisinau, Coaching in Moldova și Noble Manhattan Coaching – Moldova.

Amintim ca Noble Manhattan este reprezentat in Republica Moldova de Diana Moraru in calitate de Managing Director prin International Coaching Solutions.

Distribuie articolul: