Natalia Gordienko se pregătește intens de concursul muzical Eurovision 2021. Ieri, pe pagina oficială a concursului a apărut un videoclip în care artista care a răspuns la mai multe întrebări curioase, iar ca să fie înțeleasă de câți mai mulți fani, aceasta a vorbit în limba engleză și s-a descurcat de minune.

Astfel, fanii au putut afla mai multe lucruri despre Natalia. Interpreta se prezintă drept o fire extrem de pozitivă și optimistă. Întrebată cu cine și-ar dori un duet, moldoveanca a dezvăluit că este o mare fană a Larei Fabian, Beyonce, Madonna, Dua Lipa, Sting, așa că, dacă ar avea șansa ar prefera să cânte alături de aceștia.

Ce o inspiră să facă muzică? Fiul ei Cristian și dorința de a-i face pe oameni fericiți.

Care sunt cele mai frumoase momente muzicale prezentate de Republica Moldova la Eurovision? „Sunstroke Project și Zdob și Zdub”.

Întrebată care este cuvântul preferat în limba maternă, interpreta a răspuns: „Te iubesc” și i-a îndemnat pe internauți să afle singuri ce înseamnă.

Pentru a descoperi mai multe răspunsuri ale Nataliei, urmărește video de mai jos:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eurovision Song Contest (@eurovision)

Amintim că Eurovision 2021 va fi la a 65-a ediție a concursului și se va desfășura la Rotterdam, Olanda, în perioada 18-22 mai. Natalia Gordienko va evolua pe scenă cu piesa „Sugar”.

Sursa: Instagram