A auzit de atâtea ori „Vrei să fii soția mea?”, deși este căsătorită o singură dată cu alesul inimii sale. Nu este vorba despre o tradiție de cuplu, ci despre un job foarte plăcut pe care Tatiana Reus și l-a asumat cu o deosebită responsabilitate. Cum le schimbă scenariile tinerilor emoționați sau cum le împlinește visul unei cereri în căsătorie de neuitat, ne-a povestit într-un interviu Tatiana Reus, fondatoarea unei agenții de evenimente și cereri în căsătorie.

Tatiana Reus

Și a început să ningă lin

„Prima cerere în căsătorie a fost organizată chiar de ziua îndrăgostiților, acum doi ani. Și acum îmi amintesc cât de romantic totul a fost: am organizat cererea în aer liber, era totul alb și bine aranjat, plus la toate a început să ningă lin. Au fost multe emoții și „retrăiri” să iasă totul bine. Și cred că așa și a fost… În acea zi am avut parte de emoții peste așteptările mele, așa cum pe lângă momentele organizatorice, am avut și invitați de la TV. Îmi amintesc acea seară după cerere, după reportajul rulat la televiziune și reluare pe rețelele de sociale… a fost multă zarvă”, își amintește Tatiana, zâmbind.

Adevărații gentlemani vin la ea

„Organizez cereri în căsătorie în diverse regiuni ale Republicii Moldova, deși am reședință la Bălți. În mare parte aceste se deosebesc doar prin scenariul ales pentru îndrăgostiți. Finalul e același mereu: băiatul stă într-un genunchi și pune întrebare mult așteptată de fiecare domnișoară „Vrei să fii soția mea?” Un lucru să știți, băieții care se adresează după ajutor la noi sunt adevărați gentlemani și sub nicio formă băieți slăbi de fire. Ei sunt bărbați adevărați care își iubesc domnișoarele și doresc din tot sufletul să le surprindă plăcut”, ne mărturisește intervievata noastră.

Totul pornește de la EA

„Cele mai solicitate idei sunt cererile în căsătorie organizate pe acoperișurile clădirilor înalte și pe puntea unui lac din oraș. La fel cererile în alte locuri frumoase din oraș, însă mai puțin sunt solicitate cererile organizate în restaurante. Vin cu recomandări atunci când îmi sunt solicitate, iar acestea sunt individuale și pornesc de la preferințele și caracterul iubitei (fetei). Întru-n final fiecare cerere în căsătorie trebuie să fie romantică și organizată în taină de domnișoară – în asta constă adevăratul farmec”, spune Tatiana pentru EA.md.

Niciun răspuns negativ

„Am organizat până acum peste 80 de cereri în căsătorie și nu am avut niciun răspuns negativ. Încă nu am avut ocazia să organizez o cerere în căsătorie inversă, dar de obicei fetele ne solicită organizarea unei cine romantice pentru iubiții lor. Dacă revenim la visul unui event manager de nișă, cum sunt eu, atunci cred că să organizez o cerere în căsătorie pe turnul Eiffel sau undeva în vârful unor munți înzăpeziți ar fi cea mai de top dorință”, ne confirmă fondatoarea Agenției de Organizare a Cererilor în Căsătorie.

Fericirea de pe fața acestei fete merită tot

„Fericirea de la final a cuplului, bucuria de pe fața fetei cerute de nevastă merită tot. Pentru că fiecare fată visează la o cerere în căsătorie uimitoare și o merită pe deplin. Această zi devine o zi specială și importantă în viața unui cuplu. Desigur că, în majoritatea cazurilor, urmează și organizarea nunții tinerilor. În multe cazuri țin legătura cu tinerii, devenim prieteni buni și chiar am avut și propuneri de a deveni nași pentru o pereche de tineri cărora le-am organizat cererea în căsătorie”, mai povestește Tatiana Reus.

Foto: Tatiana Reus