Gabriella Damir este una dintre cele mai urmărite și îndrăgite influencere de la noi. Mi-a recunoscut că nu acceptă multe dintre invitațiile la interviuri sau emisiuni, așa că eu m-am bucurat să o am alături de mine. Gabriella s-a dovedit a fi o fată modestă și foarte sinceră. Am avut parte de o discuție caldă și emoționantă. 

Am vorbit despre relația cu Roman Burlaca, cererea în căsătorie, succesul pe Instagram, familia, copilăria și criticile aduse tatălui său.

Citește mai jos câteva fragmente din interviu, dar pentru declarațiile integrale urmărește interviul Video. 

Relația cu Roman Burlaca și cererea în căsătorie…

„Mă așteptam (la cererea în căsătorie) pentru că noi am început această relație foarte asumat. Mă așteptam să se întâmple. Bine, poate nu chiar de ziua îndrăgostiților”, ne-a mărturisit Gabriella.

Tânăra a mai adăugat că și-a dorit o cerere simplă și firească fără mare tam, tam și chiar așa s-a întâmplat. Într-o dimineață, doar ei doi și Karla (pisica).

„În trecut, trecând printr-o relație cu probleme, când am văzut că timpul trece și cu Roman este totul bine îmi ziceam: nu, nu este posibil, ceva trebuie să se întâmple, trebuie să ne certăm de la ceva”.

„Sunt aproape doi ani și acest om nu încetează să mă surprindă. Îl respect și îl iubesc foarte mult. Îl văd tatăl copiilor mei. În Roman l-am văzut pe tatăl meu”.

Divorțul părinților…

„Aveam vreo cinci ani când părinții mei au divorțat. Eu le mulțumesc părinților că au luat această decizie și nu au trăit de dragul meu pentru că era să fie mai rău. Era să sufăr de zece ori mai mult. Ei au divorțat foarte pașnic și au fost foarte prezenți în viața mea, nu am simțit lipsa tatălui sau a mamei mele. Mama locuia în Italia, dar eu mergeam la ea de vreo trei sau patru ori pe an.

Oricum, cumva mi-a lipsit imaginea de tata și mama alături. Eu am patru frați. Din partea mamei doi și din partea tatălui doi și mă bucur că ei au parte de asta.

Cred că din acest motiv (despărțirea părinților) eu nu m-am grăbit să mă căsătoresc devreme sau să fac copii, pentru că nu aș vrea copiii mei să simtă ce am simțit eu”, ne-a mărturisit Gabriella.

Despre relația strânsă pe care o are cu frații săi, află din interviu! La fel, Gabriella Damir ne-a povestit cum gestionează criticile aduse ei și tatălui său, Dorin Damir. Vizionare plăcută!

Vezi și:„După Cortină” cu stilista Alina Carauș: Despre stilul femeilor din Chișinău și ce haine trebuie să dispară din garderoba noastră (Video)