Cristina Postolachi, femeia care a organizat atâtea cereri în căsătorie, iar ulterior nunți și cumetrii mirilor care apelau la serviciile ei, a fost și ea surprinsă. Nicu, iubitul Cristinei alături de care este de 1 an, a cerut-o în căsătorie în Italia. Tânăra a plecat acolo într-o scurtă vacanță de trei săptămâni, însă din cauza pandemiei a rămas deja de un an în țara pizzei și pastelor. Iată cum s-a întâmplat totul, într-un material #Cummacerut, marca EA.md.

1 Martie – zi specială pentru Cristina și Nicu

„La un an plin de dragoste, pasiune și multă iubire, am trăit un amalgam de emoții.💘 De data aceasta nu în calitate de organizator, dar de logodnică! 🥰 Tot ce știam eu, e că mă așteptă un weekend frumos, iar el s-a dovedit a fi unul cu adevărat special. De fapt, totul a fost ca într-un vis. 💫Am zis DA 💍 pe mijlocul lacului Lago di Como, având în spate una din cele mai impresionante vile, FAI – Villa del Balbianello, și m-am ales cu un inel cu 💎”, a mărturisit Cristina Postolachi.

„Acest bărbat m-a cucerit prin perseverența, curajul, bunătatea, dar și prin grija ce mi-o poartă zi de zi! Lângă el mă simt o femeie alintată, ocrotită și foarte fericită! … So, most of you have had in very spiritual secols God is love, you are God … Our love story. Mulțumim enorm pentru emoții și amintiri pentru o viață Marian Croitoru”, a mai spus eroina noastră.

De data aceasta, de toate detaliile de organizare s-a ocupat Nicu, logodnicul Cristinei: video, foto, barca, detalii și detalii. Echipa de filmare și foto este la fel compusă din moldoveni, stabiliți în Italia. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, deși se cunosc de peste 10 ani.

„După organizarea a peste 300 de cereri în căsătorie, am trăit și eu emoții de nedescris! Nu mi-am imaginat că în acel moment involuntar, apar lacrimi în ochi și îți tremură vocea”, ne-a mai mărturisit Cristina Postolachi.

Multă dragoste și armonie vă dorim, iubițeilor!