Artistul Filip Kirkorov spune că nu a primit niciun ban pentru concertul care trebuia să aibă loc pe 19 iunie. Potrivit Tv6, marele cântăreț din Rusia este într-o relație de prietenie cu  Ilan Șor și soția acestuia, precum și cu Marina Tauber, dar cu toate acestea concertul nu a avut nicio legătură cu politica. 

„Nu am primit niciun ban pentru a evolua în cadrul acestui eveniment și nici despăgubiri pentru cheltuielile suportate, din cauza anulării concertului”, a declarat artistul într-un interviu pentru Tv6. 

Așadar, Filip Kirkorov este unul dintre martorii-cheie în dosarul deputatului Partidului „Șor”, Marina Tauber, bănuită că ar fi efectuat plăți artiștilor care urmau să evolueze la concertul din 19 iunie, dar pe care nu le-ar fi raportat.

Interpretul rus a fost invitat la Chișinău de către avocați, pentru a depune mărturii în dosarul Marinei Tauber, care a fost plasată în arest pentru 30 de zile, în Penitenciarul nr.13 din Chișinău. Asta după ce procurorul general Dumitru Robu a declarat că interpretul rus ar fi primit 200 de mii de dolari de la unele persoane, pentru a evolua la concertul din 19 iunie. Artistul a aterizat cu o cursă charter la Chișinău și a aflat că are interdicție de a intra în Moldova.

În cadrul interviului, Filip Kirkorov recunoaște că are o relație de prietenie de durată cu Ilan Șor și soția acestuia, precum și cu Marina Tauber, dar, spune el, comanditarul concertului din 19 iunie nu a fost Partidul „Șor”.

Cât despre suma de 200 de mii de dolari sau euro, interpretul din Rusia spune că nu-și poate explica de unde a apărut această sumă, întrucât organizatorii i-au plătit doar drumul și cazarea. Toate declarațiile le găsiți aici!

Distribuie articolul: