O femeie în vârstă de 29 de ani, pe nume Teasha Macer, născută în Cambridge, Maryland, susţine că mogulul hip-hop este tatăl ei biologic. Ea este dispusă să facă şi un test de ADN pentru a dovedi că spune adevărul, scrie okmagazine.ro 

Deşi ea şi mama ei au încercat în repetate rânduri să comunice cu Sean Carter, alias Jay-Z, de fiecare dată au eşuat, deoarece acesta nu doreşte să fie implicat în vreun nou scandal, acum că apele legate de aventurile lui extraconjugale s-au mai liniştit. Mătuşa presupusei fiice a fost cea care i-a făcut cunoştinţă mamei acesteia cu vedeta hip-hop. Şi deşi o bună perioadă de timp au fost doar prieteni, după nopţi în care jucau cărţi, nopţi scufundate în alcool şi droguri, cei doi au avut o relaţie aventuroasă din care a rezultat, în 1990, Teasha Macer.

În prezent, fosta iubită a lui Jay-Z, mama Teashei, suferă de scleroză multiplă, însă prietenii şi familia susţin că toată viaţa ei a povestit despre cine este adevăratul tată al fiicei sale. De altfel, mătuşa care le-a făcut cunoştinţă a postat pe Facebook cum că, în perioada în care cântăreţul hip-hop activa la Roc-a-Fella Records, persoana care le-a răspuns la telefon atunci când au vrut să i-a legătura cu el le-a închis apelul în nas şi de atunci nu au ştiut cum să mai dea de acesta, deşi nu au renunţat.

Pentru a face povestea ei cât mai credibilă, Teasha şi-a făcut un cont de Instagram, @jayzfirstdaughter, unde plănuieşte să facă publică viaţa ei. Ea a postat şi o justificare a acţiunilor sale, fapt care a stârnit presa americană: „Am tăcut prea mult timp. Urmăriţi-mă aici cum voi povesti despre cum am trăit în umbra faptului că Jay-Z este tatăl meu, într-un oraş în care toată lumea ştie acest lucru. Crescânt, am văzut cu scleroza multiplă mi-a furat-o pe mama, mama mea, cea care era 24h plină de viaţă. Dar am încercat să fac faţă la toate acestea, crescând patru copii, dintre care doi gemeni, am mers la şcoală full-time şi am avut două joburi, la puşcărie şi la spital.”, a publicat aceasta pe reţelele sociale.

Adevărat sau nu, acest zvon îi pică foarte prost cântăreţului, mai ales după ce a făcut tot posibilul să nu o mai supere pe mama copiilor lui, Beyonce, acceptând chiar mersul la terapie, după cum chiar el a declarat: „A fost o muncă foarte grea să mergem împreună la terapie, dar azi suntem într-un loc mult mai bun, ne e mult mai bine”,

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: