Ieri, în capitala Marii Britanii s-a dat start festivalului anual de film de la Londra. Beyonce și Jay-Z au fost printre invitații de onoare ai evenimentului. Diva pop, în vârstă de 40 de ani, și soțul ei, de 51 de ani, au zburat din State pentru a-și prezenta noul lor film: „The Harder They Fall”, a cărui producător a fost Jay-Z. 

Pe covorul roșu, Beyonce a încercat să nu atragă multă atenție asupra sa, pentru a nu distrage reporterii de la actorii prezenți la eveniment și echipa de producție a filmului. Însă, după eveniment, Beyonce a împărtășit o serie de poze pe Instagram prin care și-a arătat ținuta pe care a ales-o pentru premieră.

Cântăreața a purtat o rochie din catifea neagră de la brandul Valdrin Sahiti. Vedeta a completat aspectul luxos de seară cu un clutch sclipitor, sandale negre, machiaj în tonuri nude și bucle ușoare. Ea a pozat atât pe covorul roșu, cât și în holul cu oglinzi în edificiul unde a avut loc evenimentul și în mașină, pozele care s-au dovedit a fi cele mai emoționante: în ele Beyonce este rezemată de soțul ei, iar acesta o atinge cu blândețe pe genunchi.

Noul proiect al lui Jay-Z „The Harder They Fall” este filmat în genul western. În rolurile principale sunt actorul britanic Idris Elba și colegul lui american Jonathan Majors. Acțiunile filmului au loc în Vestul Sălbatic. Majors are rolul unui bandit care află că ucigașul tatălui său a fost eliberat din închisoare, iar din acest moment, răzbunarea devine scopul lui principal.

Premiera mondială a filmului a avut loc ieri în timpul festivalului, iar din 3 noiembrie va fi disponibil și pe Netflix.

Sursa: spletnik.ru

Foto: Instagram/ Beyonce