Beyonce și Jay-Z se regăsesc în lista celor mai bogați artiști americani, astfel nu e de mirare că cei doi achiziționează cele mai exclusive lucruri, imobile și mașini. Recent cuplul a făcut o achiziție care i-a costat 28 de milioane de dolari, adăugând în garajul lor un bolid absolut superb.

Beyonce și Jay-Z nu se uită la bani atunci când vine vorba despre confort, iar cea mai nouă achiziție a lor este o adevărată bijuterie pe patru roți. Cuplul a adăugat la colecția din garaj un model Rolls Royce care este, în acest moment, cea mai scumpă mașină din lume.

Cei de la Rolls Royce au scos pe piață o mașină unică, al cărei preț de catalog are multe zerouri. Modelul Boat Tail este, în acest moment, cea mai scumpă mașină din lume și costă, potrivit presei internaționale, 28.4 milioane de dolari, depășind astfel modele precum Bugatti Voiture Noire (20.2 milioane $) și Rolls Royce Sweptail (14.2 milioane $). Piesa de colecție a celor de la Rolls Royce și-a găsit rapid cumpărător, în ciuda prețului. Și cine putea să scoată din buzunar atâția bani pentru o mașină, dacă nu cel mai bogat cuplu de artiști din lume?!

Credit line: Profimedia

Potrivit publicațiilor de profil, Jay-Z și Beyonce și-au cumpărat un model de Rolls Royce Boat Tail. Mașina, așa cum sugerează și numele, are un design atipic și seamănă cu o barcă în partea din spate.

Cei doi artiști au împreună o avere estimată la aproape 2 miliarde de dolari, așa că cele aproape 30 de milioane de dolari pe care le vor plăti pentru mașină par o nimica toată pentru ei.

Apropo, așa arată mașina:

Credit line: Profimedia

Credit line: Profimedia

Credit line: Profimedia

Credit line: Profimedia

Sursa: zutv.ro