Ieri, la data de 14 octombrie, fiica lui Mihail Efremov, Ana – Maria și-a celebrat cea de-a 20-a aniversare. Cu această ocazie tânăra a făcut o postare prin care și-a înștiințat urmăritorii că numele este, de fapt, unul masculin și le-a confirmat încă o dată că aceasta nu se atribuie genului masculin sau feminin. Mai multe detalii, vezi în cele ce urmează.

„Numele meu adevărat – Aem Tulmarie, sunt poet, muzicant, activist și blogger”, a fost declarația care a apărut pe pagina de Twitter a lui Efremova.

Anterior, în cadrul unei emisiuni TV, fiica lui Efremov a vorbit despre atitudinea sa față de genurile sexuale și a mărturisit că aceasta nu se atribui genului feminin sua masculin, dar celui non-binar (acea persoană care nu se identifică în întregime cu genul masculin sau feminin), aceasta a mai menționat că adesea vorbește despre sine din perspectiva genului masculin.

„Nu-mi place să aparțin unui gen anume, și de multă vreme există un termen științific pentru astfel de oameni – persoane non-binare. Uneori vorbesc despre mine la genul masculin, uneori la genul feminin. Nu există doar masculin sau feminin, mai există încă aproximativ 5 variante care se întâlnesc cu mult mai des decât ar crede unii”, a declarat tânăra.

Fiica lui Efremov, de asemenea, a mai menționat că are o iubită și că și-ar dori ca în viitor cele două să-și legalizeze relația. Ana – Maria afirmă că tatăl său cunoaște despre relația lor amoroasă și nu-i judecă alegerea. Aceasta a declarat că a avut curajul să-i vorbească despre acest subiect în anul 2011.

„Eram în mașină și-mi amintesc cum i-am spus: „Tată, cred că… îmi plac femeile”. O perioadă aceasta a privit foarte îngândurat la volan, mașinile au început să se miște, iar el mi-a spus: „Ei, și eu le iubesc.” Judecând după câte soții a avut se pare că el chiar iubește femeile”, a spus Ana-Maria.

Amintim că după accidentul rutier provocat de celebrul actor Mihail Efremov, tatăl lui Ana-Maria, tânăra a primit numeroase comentarii negative în adresa sa, totuși aceasta a menționat că, copii nu sunt responsabili de faptele părinților.

Sursa: Spletnik.ru