În mijlocul Lunii Mândriei, artistul latino Pablo Alborán a dezvăluit fanilor săi că este homosexual, prin intermediul unui video postat pe Instagram.

Într-un video de trei minute publicat pe Instagram, artistul și-a recunoscut orientarea sexuală și le-a reamintit fanilor că a luptat de-a lungul timpului împotriva inegalității, rasismului, sexismului, xenofobiei, homofobiei și orice formă de ură.

View this post on Instagram

🙂

A post shared by Pablo Alborán (@pabloalboran) on

„Trebuie să ne reanalizăm viețile, carierele, ce ne face și ce nu ne face fericiți. Cred că de multe ori uităm iubirea care ne unește și ne face mai puternici”, a spus Pablo Alborán, conform publicației Billboard.

„Azi, vreau ca vocea mea să fie mai puternică și să aibă mai multă valoare și greutate. Sunt aici să vă spun că sunt homosexual și că asta e ok. Viața merge înainte, totul va rămâne la fel, dar voi fi puțin mai fericit decât eram deja”, a spus Pablo Alborán.

Cântărețul hitului „Solamente Tu” a transmis că se simte binecuvântat că a fost crescut într-un cămin unde a avut libertatea de a fi ce a vrut să fie și este recunoscător pentru susținerea prietenilor și a familiei Warner Music.

„Din păcate, sunt foarte multe persoane care nu au avut aceeași experiență. De aceea azi, fără frică, sper că voi face călătoria cuiva mai ușoară cu acest mesaj. Dar, mai presus de toate, fac asta pentru mine”, a spus artistul.

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: