N-au crescut în acea familie tradiţională, formată dintr-un bărbat şi o femeie heterosexuali, iar acest lucru i-a afectat în măsura în care unii au devenit mândri de comunitatea gay din care făcea parte mama sau tata şi alţii… au rămas în grija părintelui heterosexual.

Iată care sunt celebrităţile cu părinţi gay, potrivit okmagazine.ro.

Jay-Z

Mama rapperului, Gloria Carter, şi-a recunoscut preferinţele sexuale chiar pe albumul din 2017, 4:44, al fiului eiÎn melodia “Smile,” Jay Z şi mama lui discută, fără perdea, despre sexualitatea acesteia. “Mama a făcut patru copii, dar e lesbiană/A trebuit să se prefacă atât de mult…/ A trebuit să se ascundă în dulap, aşa că a dat-o pe pastile/ Societatea o blama şi durerea a fost prea mare”.

Jay Z este, în acest moment, un mare susţinător al comunităţii LGBTQ şi spune oricui stă să-l asculte că este tare mândru de mama sa.

Amy Adams

Părinţii actriţei au divorţat când Amy avea 11 ani şi atunci a fost momentul în care au fost date pe faţă cărţile în familia ei. Mama ei, Kathryn Adams, şi-a schimbat radical viaţa post-divorţ, s-a mutat de acasă cu altă femeie, care era, de fapt, iubita ei, şi s-a apucat de bodybuilding. Iar Amy şi ceilalţi fraţi ai ei au rămas în grija tatălui după despărţirea celor doi părinţi.

Robert De Niro

Tatăl legendarului actor, Robert De Niro Sr., s-a separat de mama starului hollywoodian în 1946. Se pare că suferea de ceva vreme de o depresie cauzată de faptul că încerca din răsputeri să ascundă că era homosexual pe vremea când femeile şi bărbaţii gay nu erau deloc încurajaţi să-şi recunoască preferinţele sexuale.

Jodie Foster

Mama actriţei, Evelyn Foster, a fost o lesbiană care şi-a crescut fiica cu ajutorul iubitei ei, pe care Jodie o numea mătuşă. Vedeta a recunoscut şi ea că este gay în 2013, când s-a urcat pe scena Golden Globe Awards şi a lăsat audienţa cu gura căscată cu confesiunea care ne-a confirmat, de fapt, bănuielile.

Liza Minnelli

Tatăl artistei, Vincente Minnelli, şi-a ascuns homosexualitatea la Hollywood, în schimb, în New York, toată lumea îl ştia de gay.

50 Cent

Faimosul rapper a fost crescut de mama sa, care, nu numai că era lesbiană, dar devenise, între timp, şi dependentă de cocaină. Din păcate, stilul ei de viaţă i-a venit de hac şi mama muzicianului a murit când acesta avea numai 8 ani, iar 50 Cent a fost nevoit să se mute la bunici pentru a fi crescut în continuare de ei.

Judy Garland

Tatăl legendarei actriţe, Frank Gumm, era cunoscut ca mare seducător de bărbaţi, iar, la maturitate, starul de pe marele ecran s-a măritat cu un bărbat, Vincente Minnelli pe numele lui, care şi-a recunoscut atracţia pentru personele de acelaşi sex doar în New York, la Hollywood – niciodată. Judy şi Vincente au adus-o pe lume pe Liza Minnelli, care, cum spuneam, a trăit cu un tată homosexual toată viaţa acestuia.

Anne Heche

Tatăl actriţei, Donald Joseph Heche, era gay, dar nu a recunoscut niciodată acest lucru. Din păcate, ceea ce a făcut cunoscut a fost latura sa absolut condamnabilă – şi-a abuzat sexual fiica, pe vremea când ea nu era decât o copilă, după care a murit răpus de complicaţiile de la SIDA, când Heche avea 13 ani.

Rene Russo

Tatăl actriţei, Nino Russo, a părăsit întreaga familie când Rene avea numai 2 ani. Din acel moment, micuţa a fost crescută de mama ei, Shirley, şi prietenele ei lesbiene.

Vezi și: Mariaj istoric! Aceasta este prima nuntă regală gay din istoria Angliei (Foto)