Au trecut două săptămâni și jumătate de la groaznicul accident mortal de care se face vinovat actorul rus, în vârstă de 55 de ani, Mihail Efremov. La moment, acesta se află în arest la domiciliu și așteaptă procesul de judecată care a fost programat pentru data de 9 august.

După groaznicul accident provocat de Mihail Efremov în urma analizelor, în sângele acestuia au fost identificate urme de alcool și droguri.

Potrivit avocatului lui Efremov, Elman Pașeviev, ieri, artistul ar fi suferit un atac de cord. Acest lucru s-ar fi întâmplat la un an de la moartea mamei sale, Alla Borisovna Pokrovskaya. În pofida faptului că Efremov a avut de suferit un atac de cord, acesta a refuzat asistența medicală.

Rudele actorului au vrut să ceară anchetatorului să îi permită lui Efremov să meargă la mormântul mamei sale, dar el însuși a refuzat să părăsească apartamentul chiar dacă acesta ar fi fost un motiv temeinic. După cum a declarat Elman Pașaiev, actorul se află acum într-o stare deplorabilă.

„Retrăiește, a slăbit cu 6 kilograme, mănâncă și doarme foarte rău”, a declarat avocatul.

În același timp, el a negat informațiile apărute anterior în presă despre încercarea actorului de a comite un act de sinucidere.

În declarația sa, emisă la patru zile de la accident, Efremov a spus că este gata să ofere toată asistența financiară necesară familiei victimei de 57 de ani, Sergey Zakharov, iar ieri s-a aflat faptul că actorul și-a exprimat dorința de a-i adopta copiii bărbatului decedat astfel încât să-i asigure financiar.

„E gata să ajute maximal copii decedatului. Este gata chiar să-i adopte pentru a le asigura o viață decentă”, spune avocatul lui Efremov.

Sursa: Spletnik.ru